Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρεκόρ χορηγιών 143 εκατ. συγκέντρωσε η Hillary Clinton τον Αύγουστο του 2016

Ρεκόρ χορηγιών 143 εκατ. συγκέντρωσε η Hillary Clinton τον Αύγουστο του 2016
Περισσότεροι από 2,3 εκατομμύρια Αμερικάνοι συνεισέφεραν χρήματα υπέρ της εκστρατείας της Clinton
Ρεκόρ χορηγιών συνολικής αξίας 143 εκατ. δολαρίων συγκέντρωσε τον Αύγουστο του 2016 η προεδρική υποψήφια του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ, Hillary Clinton, τόσο για την εκστρατεία εκλογής της, όσο και για το Δημοκρατικό κόμμα.
Παρά τη μείωση του δημοσκοπικού της προβαδίσματος τις τελευταίες εβδομάδες έναντι του κύριου αντιπάλου της, προεδρικού υποψηφίου του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump, λόγω του σκανδάλου με την ανεύθυνη χρήση του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου όσο ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, η Clinton συνεχίζει να αναδεικνύεται πρώτη σε όλες τις εθνικές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται στις ΗΠΑ.
Περισσότεροι από 2,3 εκατομμύρια Αμερικάνοι συνεισέφεραν χρήματα υπέρ της εκστρατείας της Clinton, με τα κεφάλαια που έχουν συγκεντρωθεί να ενισχύουν τις δυνατότητές της για μεγαλύτερη κινητοποίηση των ψηφοφόρων στο τρέχον κρίσιμο τελευταίο δίμηνο πριν τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Από τις χορηγίες 143 εκατ. δολαρίων που συγκέντρωσε το «στρατόπεδο» της Clinton τον Αύγουστο του 2016, τα 62 εκατ. ευρώ προορίζονταν για την εκλογική της εκστρατεία και τα 81 εκατ. ευρώ για το Δημοκρατικό κόμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης