Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προβάδισμα 6% δίνει στη Hillary Clinton η δημοσκόπηση της Ipsos – Στο 42% έναντι 36% του Trump

Προβάδισμα 6% δίνει στη Hillary Clinton η δημοσκόπηση της Ipsos – Στο 42% έναντι 36% του Trump
Νωρίτερα σήμερα 16/8, η έρευνα της Zogby Analytics έδειχνε την Hillary να προηγείται με +2%, συγκεντρώνοντας ποσοστό υποστήριξης 38%
Προβάδισμα 6 ποσοστιαίων μονάδων δίνει στη Hillary Clinton η δημοσκόπηση της Ipsos για λογαριασμό του Reuters, με την Δημοκρατική υποψήφια να συγκεντρώνει το 42% των ερωτηθέντων, όταν το αντίστοιχο ποσοστό για το Ρεπουμπλικάνο ανέρχεται στο 36%.
Νωρίτερα σήμερα 16/8, η έρευνα της Zogby Analytics έδειχνε την Hillary να προηγείται με +2%, συγκεντρώνοντας ποσοστό υποστήριξης 38%, έναντι 36% του Donald Trump.
Στην ίδια δημοσκόπηση της Zogby, ο Gary Johnson συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης του 8%, ενώ τέλος τον υποψήφιο των Πρασίνων, Jill Stein, υποστηρίζει το 5% των ερωτηθέντων.
Το 13% των ερωτηθέντων δεν έχει διαμορφώσει ακόμα την ψήφο του.
Σε ό,τι αφορά το σύνολο των δημοσκοπήσεων, η Δημοκρατική υποψήφιος προηγείτο με 6,7% (πηγή realclearpolitics.com), αν εξαιρεθεί η δημοσκόπηση της Zogby, η οποία ενισχύει το προβάδισμα της.
Όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα, οι τελευταίες έρευνες αποδεικνύουν μία κυριαρχία της Hillary, η οποία προηγείται με ποσοστά που άνω του 4%.
Μάλιστα, στη δημοσκόπηση του NBC News βρίσκεται μπροστά από τον Donald ακόμα και με 10 ποσοστιαίες μονάδες!
Μάλλον η άκρως επιθετική ρητορική του Ρεπουμπλικάνου έχει σταματήσει να πείθει τους Αμερικανούς…


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης