Τελευταία Νέα
Διεθνή

George Soros, Jeffrey Gundlach και David Tepper προειδοποιούν προσέξτε τις μετοχές....έχουν ξεφύγει

George Soros, Jeffrey Gundlach και David Tepper προειδοποιούν προσέξτε τις μετοχές....έχουν ξεφύγει
Αυξάνονται οι δισεκατομμυριούχοι που προβλέπουν διόρθωση στις μετοχές στην Wall και διεθνώς
Μπορεί η Bank of America να αυξάνει την τιμή στόχο για τον S&P 500 στις 2425 μονάδες, μπορεί η Barclays να διερωτάται πως σημειώνονται τα ράλι ενώ καταγράφονται εκροές στα μετοχικά αμοιβαία κεφάλαια 128 δισεκ. αλλά κάποιοι παλαίμαχοι των επενδύσεων επιμένουν, οι μετοχές έχουν ξεφύγει έρχεται διόρθωση.  
Μια σειρά από μεγάλα ονόματα επενδυτών συα hedge funds - αναφέρει το Reuters - έχουν αρνητική άποψη για τις μετοχές των ΗΠΑ.
Μάλιστα προτείνουν τοποθετήσεις σε χρυσό και άλλα bearish στοιχήματα, ενώ δεν είχαν προβλέψει το ράλι της χρηματιστηριακής αγοράς του τελευταίου διαστήματος.
Διεθνείς επενδυτές όπως ο George Soros, Jeffrey Gundlach και David Tepper είναι μεταξύ των δισεκατομμυριούχων των hedge funds που μείωσαν και συνεχίζουν να μειώνουν τις long θέσεις τους στις μετοχές.
Ο Gundlach, ο οποίος διαχειρίζεται περισσότερα από 100 δισ δολάρια στην DoubleLine, δήλωσε στο Reuters πουλήστε τα πάντα εδώ δεν φαίνεται τίποτε καλό.
Ο Tepper της Appaloosa είναι επιφυλακτικός για το χρηματιστήριο.
Ο Soros ο οποίος κάποτε χαρακτήρισε τον χρυσό "την απόλυτη φούσκα" αύξησε τις θέσεις του στον χρυσό.
Οι μετοχές εταιριών εξόρυξης χρυσού έχουν σημειώσει άνοδος έως 185% .
Ο δισεκατομμυριούχος hedge funds managers Icahn, εν τω μεταξύ, είχε μια καθαρή αρνητική θέση 149% και η βασική θέση δεν έχει αλλάξει.
Αυτές οι bearish θέσεις θα μπορούσε να ζημιώσουν τους διαχειριστές των hedge funds σε μια εποχή που πολλοί αγωνίζονται να διατηρήσουν τους επενδυτές τους ευτυχείς και να δικαιολογήσουν τις αμοιβές τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης