Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση CNN: Η εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές φέρνουν πρώτη την Clinton στην εξωτερική πολιτική

Δημοσκόπηση CNN: Η εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές φέρνουν πρώτη την Clinton στην εξωτερική πολιτική
Η Clinton θεωρείται πιο αξιόπιστη σε σχέση με τον Trump
Υπέρ της Hillary Clinton έχουν λειτουργήσει οι κυβερνοεπιθέσεις στην Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του CNN.
Η Clinton έχει πολλές φορές «δείξει» τη Ρωσία για την υποκλοπή των emails τη στιγμή που υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Μόσχα στηρίζει τον αντίπαλο της Donald Trump.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, 6 στους 10 θεωρούν εχθρική τη στάση της Ρωσίας, και περίπου οι μισοί λένε ότι η ρωσική κυβέρνηση προσπαθεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών.
Εξάλλου, στην ερώτηση «ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα: ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες θεωρούν ότι η Ρωσία «χάκαρε» τα e-mails ή η αντίδραση του Trump, ο οποίος πρότεινε στους Ρώσους να υποκλέψουν τα e-mails της Clinton;» το 61% δήλωσε η πειρατεία, και το 31% ο Trump.
Ωστόσο, το θέμα με την ενδεχόμενη εμπλοκή της Ρωσίας έχει φέρει στο προσκήνιο της προεκλογικής περιόδου την εξωτερική πολιτική.
Σε αυτό πεδίο, η Clinton τα πάει πολύ καλύτερα από τον Trump, καθώς θεωρείται πιο αξιόπιστη για να χειριστεί την εξωτερική πολιτική (59% υπέρ της Clinton, 36% υπέρ του Trump).
Ωστόσο, Clinton και Trump θεωρούνται εξίσου αξιόπιστοι στη διαχείριση θεμάτων που άπτονται της τρομοκρατίας και του ISIS.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης