Τελευταία Νέα
Διεθνή

La Repubblica: Πως οι Ρώσοι θα έχουν βοηθήσει τον Trump να περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου

La Repubblica: Πως οι Ρώσοι θα έχουν βοηθήσει τον Trump να περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου
Η ιταλική εφημερίδα σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι ο «βρώμικος πόλεμος» της κατασκοπείας είναι βρώμικος, επειδή καμία από τις αντιμαχόμενες πλευρές δεν είναι πραγματικά καθαρή
Οι, φερόμενες ως ρωσικές, επιθέσεις στον κυβερνοχώρο θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον Donald Trump στον Λευκό Οίκο.
Τον φόβο αυτό εκφράζει η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» σε σημερινό (1/8) δημοσίευμά της, διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι ούτε ο Obama, ούτε το κόμμα του, αλλά ούτε και η αντικατασκοπεία μπορεί να κάνει κάτι για να αποτρέψει αυτή την έκβαση του αμερικανικού προεκλογικού αγώνα.
Όπως χαρακτηριστικά προσθέτει, «δε μπορούν να κάνουν τίποτα για να καθησυχάσουν τους φόβους της Clinton ότι χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα διαρρεύσουν κατά την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας, σαν λάδι στη φωτιά».
Σύμφωνα με τη Repubblica, το μόνο στο οποίο μπορούν να ελπίζουν είναι ότι η απερίσκεπτη κυρία δεν άφησε πάρα πολλά στοιχεία στο e-mail της, σχετικά με τις οικονομικές συμφωνίες της ίδιας ή του άντρα της Bill Clinton με αραβικά κράτη, όπως η Σαουδική Αραβία.
Η ιταλική εφημερίδα σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι ο «βρώμικος πόλεμος» της κατασκοπείας είναι βρώμικος, επειδή καμία από τις αντιμαχόμενες πλευρές δεν είναι πραγματικά καθαρή.
Και έτσι, ο Trump, που έχει δεσμευτεί να αποκαταστήσει την παλιά δόξα των ΗΠΑ, θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος πρόεδρος που εκλέγεται με τη βοήθεια των Ρώσων, των αρκούδων του Putin, καταλήγει η ιταλική εφημερίδα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης