Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Τουλάχιστον 4 νεκροί και 2 τραυματίες λόγω διπλής βομβιστικής επίθεσης του PKK

Τουρκία: Τουλάχιστον 4 νεκροί και 2 τραυματίες λόγω διπλής βομβιστικής επίθεσης του PKK
Οι επιθέσεις έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων στα νοτιοανατολικά της χώρας
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί, καθώς και δύο τραυματίες, είναι ο απολογισμός της διπλής βομβιστικής επίθεσης που πραγματοποίησαν οι μαχητές του PKK εναντίον των τουρκικών αρχών ασφαλείας στα νοτιοανατολικά της χώρας, σύμφωνα με σημερινή (25/7) ανακοίνωση των αρχών.
Συγκεκριμένα, η πρώτη βομβιστική επίθεση έλαβε χώρα στην επαρχία Μαρντίν, εναντίον αστυνομικού οχήματος, αφαιρώντας τη ζωή τριών μελών των αρχών ασφαλείας, κατά τη διάρκεια αντιτρομοκρατικής επιχείρησης που λάμβανε χώρα στην περιοχή.
Παράλληλα, μία ακόμα βομβιστική επίθεση πραγματοποιήθηκε κοντά σε αστυνομικό τμήμα στην επαρχία Τουντσελί, αφαιρώντας τη ζωή ενός αστυνομικού και τραυματίζοντας σοβαρά ακόμα τρεις.
Οι αρχές ανέφεραν ότι οι τραυματίες διακομίστηκαν άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν μέσω στρατιωτικού ελικοπτέρου σε μεγαλύτερο νοσοκομείο στην πόλη Ελαζίγκ.
Να σημειώσουμε ότι οι αρχές της χώρας έχουν επανεκκινήσει τις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων ανταρτών μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, έχοντας αφαιρέσει ήδη τις ζωές δεκάδων μελών του PKK.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης