Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rasmussen Reports: Προβάδισμα +7% του Trump με 44% έναντι της Clinton με 37%

Rasmussen Reports: Προβάδισμα +7% του Trump με 44% έναντι της Clinton με 37%
Ο Trump χαίρει της υποστήριξης του 80% των Ρεπουμπλικάνων και του 13% των Δημοκρατικών, ενώ την Clinton υποστηρίζει μόλις το 72% των Δημοκρατικών και το 5% των Ρεπουμπλικάνων
Προβάδισμα επτά ποσοστιαίων μονάδων δίνει στον διεκδικητή του χρίσματος του υποψηφίου προέδρου των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ, Donald Trump, έναντι της αντιπάλου του από το κόμμα των Δημοκρατικών, Hillary Clinton, δημοσκόπηση που δημοσιοποίησε σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 ο οργανισμός Rasmussen Reports.
Λίγες μόλις ημέρες πριν την πραγματοποίηση της εθνικής κομματικής συνόδου των Ρεπουμπλικάνων στην οποία αναμένεται εκτός απροόπτου ο Trump να αναδειχθεί σε υποψήφιο πρόεδρο, ο ίδιος μεγιστοποιεί το καταγεγραμμένο μέχρι στιγμής δημοσκοπικό του προβάδισμα έναντι της αντιπάλου του.
Σύμφωνα με την τελευταία εβδομαδιαία δημοσκόπηση White House Watch του οργανισμού Rasmussen μεταξύ πιθανών ψηφοφόρων στις ΗΠΑ στις 12 και 13/7, ο Trump λαμβάνει την προτίμηση του 44% αυτών, έναντι υποστήριξης 37% για την Clinton, με το 13% των συμμετεχόντων να προτιμάει κάποιον τρίτο υποψήφιο και το 6% να εμφανίζεται αναποφάσιστο.
Μάλιστα, ο Trump εμφανίζεται να έχει τεράστιο προβάδισμα 17 ποσοστιαίων μονάδων έναντι της Clinton μεταξύ των λευκών ψηφοφόρων, μετά τη δολοφονία πέντε λευκών αστυνομικών την προηγούμενη εβδομάδα από μαύρο ένοπλο, εξέλιξη που ο Trump απέδωσε στην αντι-αστυνομική ρητορική του Obama, της Clinton και άλλων.
Είναι η τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στην οποία ο Trump ηγείται της Clinton σε δημοσκόπηση του αξιόπιστου Rasmussen, αν και την προηγούμενη εβδομάδα ξεπερνούσε την Clinton με 42% έναντι 40%.
Ο Trump χαίρει της υποστήριξης του 80% των Ρεπουμπλικάνων και του 13% των Δημοκρατικών, ενώ την Clinton υποστηρίζει μόλις το 72% των Δημοκρατικών και το 5% των Ρεπουμπλικάνων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης