Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οριακό προβάδισμα στην Clinton δίνει η νέα δημοσκόπηση – Στο 47%, έναντι 44% του Trump

Οριακό προβάδισμα στην Clinton δίνει η νέα δημοσκόπηση – Στο 47%, έναντι 44% του Trump
Σε σχέση με την αντίστοιχη δημοσκόπηση την περασμένη εβδομάδα, κερδισμένος βγαίνει ο Donald Trump, ο οποίος ψαλίδισε τη διαφορά από το -5% στο -3%.
Οριακό προβάδισμα τριών ποσοστιαίων μονάδων δίνει στη Hillary η νέα δημοσκόπηση της SurveyMonkey, που έγινε για λογαριασμό του NBC.
Αναλυτικότερα, η Δημοκρατική υποψήφια πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών συγκεντρώνει ποσοστό υποστήριξης της τάξης του 47%, με τον εκκεντρικό Ρεπουμπλικάνο να βρίσκεται στο 44%.
Ωστόσο, σε σχέση με την αντίστοιχη δημοσκόπηση της εταιρείας ερευνών την περασμένη εβδομάδα, κερδισμένος βγαίνει ο Donald Trump, ο οποίος ψαλίδισε τη διαφορά από το -5% (48% έναντι 43%) στο -3%.
Το ποσοστό αναποφάσιστων για τη νέα και την παλαιότερη δημοσκόπηση είναι 9%.
Από την νέα έρευνα διαπιστώνεται πως το 70% των υποστηρικτών της Δημοκρατικής υποψήφιας χαρακτηρίζουν «απαράδεκτη» την συμπεριφορά της στο θέμα των e-mail. 
Επίσης, το ποσοστό των πολιτών που αξιολογούν αρνητικά την Clinton φτάνει το 60%, όταν το αντίστοιχο νούμερο για τον αντίπαλο της είναι 62%.
Η διαφορά μεταξύ των δύο «μονομάχων» της προεδρικής καρέκλας (στις 8 Νοεμβρίου 2016 η εκλογική αναμέτρηση) έχει γίνει οριακή στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, με το προβάδισμα να εναλλάσσεται συνεχώς.
Ο ακραίος Donald βρισκόταν έως και 10%+ πίσω από την Hillary μέχρι πριν δύο μήνες, καταφέρνοντας όμως να καλύψει την διαφορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης