Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Barack Obama ανακοίνωσε και επίσημα την στήριξή του στην υποψηφιότητα της Hillary Clinton για την προεδρία των ΗΠΑ

Ο Barack Obama ανακοίνωσε και επίσημα την στήριξή του στην υποψηφιότητα της Hillary Clinton για την προεδρία των ΗΠΑ
Hillary Clinton: «Είναι τιμή μου να σε έχω μαζί μου, πρόεδρε των ΗΠΑ [POTUS]. Είμαι ενθουσιασμένη και έτοιμη να ξεκινήσω!»
Σε επίσημη υποστήριξη της υποψηφιότητας της Hillary Clinton για το χρίσμα της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ του κόμματος των Δημοκρατικών, προχώρησε ο νυν Αμερικανός πρόεδρος, Barack Obama σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αμερικανικού ειδησεογραφικού δικτύου CNN, ο Obama έδωσε στη δημοσιότητα μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις του στις οποίες εμφανίζεται να λέει ότι «την υποστηρίζω» και ότι «δεν νομίζω πως έχει υπάρξει ξανά ποτέ κάποιος περισσότερο κατάλληλος για να αναλάβει την προεδρία».
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των ΗΠΑ σχολίασε, ότι «ανυπομονώ να βγω εκεί έξω και να συμμετάσχω στην προεκλογική εκστρατεία της Hillary».
Η Clinton ευχαρίστησε τον Obama για την εξαιρετικά πολύτιμη υποστήριξή του μέσω ανάρτησης μηνύματος στον λογαριασμό που διατηρεί στο κοινωνικό δίκτυο Twitter: «Είναι τιμή μου να σε έχω μαζί μου, πρόεδρε των ΗΠΑ [POTUS]. Είμαι ενθουσιασμένη και έτοιμη να ξεκινήσω!».
Ο Obama θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία της Clinton την ερχόμενη εβδομάδα στο Green Bay του Ουισκόνσιν.
Επισημαίνεται, ότι νωρίτερα σήμερα πριν την επίσημη υποστήριξη της υποψηφιότητας της Clinton, ο Obama συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον έτερο διεκδικητή του χρίσματος του υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ του κόμματος των Δημοκρατικών, Bernie Sanders, ο οποίος δεν φάνηκε να επιμένει στη διεκδίκηση της υποψηφιότητάς του μέχρι το συνέδριο του κόμματος στην Φιλαδέλφεια τον ερχόμενο μήνα, όπως είχε υποσχεθεί προ ημερών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης