Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυξάνεται το ποσοστό των Βρετανών που επιθυμούν παραμονή της Βρετανίας στην Ε.Ε. – Έως και 10% η διαφορά έναντι του Brexit

Αυξάνεται το ποσοστό των Βρετανών που επιθυμούν παραμονή της Βρετανίας στην Ε.Ε. – Έως και 10% η διαφορά έναντι του Brexit
Στην τελευταία δημοσκόπηση, η ψήφος κατά του Brexit ανερχόταν σε 51% έναντι 40% υπέρ
Ανακτά συνεχώς δυναμική το στρατόπεδο υπέρ της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν αύξηση του ποσοστού των Βρετανών που επιθυμούν η χώρα τους να συνεχίσει να αποτελεί μέλος του ευρωπαϊκού μπλοκ.
Όπως καταδεικνύεται και στον παρακάτω πίνακα, στην τελευταία δημοσκόπηση της ComRes η ψήφος κατά του Brexit ανέρχεται σε 51%, όταν το ποσοστό όσων υποστηρίζουν την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ε.Ε. φθάνει στο 40%, μια διαφορά που έχει φθάσει τις 11 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ και στη δημοσκόπηση της Ipsos MORI η διαφορά φθάνει το 10%, με το 49% των ερωτηθέντων να τάσσεται υπέρ της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ε.Ε. έναντι 39% κατά.
Μέχρι και τις αρχές Απριλίου, η διαφορά μεταξύ των δύο στρατοπέδων ήταν οριακή, με πολλούς να μιλούν για αμφίβολο αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, όμως από τα μέσα του μήνα και μετά καταγράφεται σαφής υπεροχή όσων υποστηρίζουν ότι η Βρετανία πρέπει να παραμείνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης