Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπέρ του Brexit περισσότερες από 200 μικρές επιχειρήσεις στη Βρετανία – Η άκαμπτη Ε.Ε. κρατά πίσω τις επιχειρήσεις

Υπέρ του Brexit περισσότερες από 200 μικρές επιχειρήσεις στη Βρετανία – Η άκαμπτη Ε.Ε. κρατά πίσω τις επιχειρήσεις
Οι ψηφοφόροι στις 23 Ιουνίου πρέπει να ακούσουν τις «θερμοκοιτίδες των μελλοντικών success stories», όχι απλώς μια μειοψηφία των διευθυντικών στελεχών των μεγαλύτερων εταιρειών της Βρετανίας, επισημαίνεται
Περισσότεροι από 200 επικεφαλής μικρών επιχειρήσεων υπέγραψαν επιστολή με την οποία τάσσονται υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ε.Ε. ή αλλιώς υπέρ του Brexit, γεγονός που τονίζει τη διάσταση απόψεων που υπάρχει με τις μεγάλες επιχειρήσεις, οι οποίες είναι υπέρ της παραμονής στο ευρωπαϊκό μπλοκ.
Στην επιστολή, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «The Daily Telegraph», που εν μέρει αποτελεί απάντηση σε μια παρόμοια επιστολή 36 επικεφαλής επιχειρήσεων του FTSE 100 την περασμένη εβδομάδα, επισημαίνεται ότι οι ψηφοφόροι στις 23 Ιουνίου, ημερομηνία διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, πρέπει να ακούσουν τις «θερμοκοιτίδες των μελλοντικών success stories», όχι απλώς μια μειοψηφία των διευθυντικών στελεχών των μεγαλύτερων εταιρειών της Βρετανίας.
Οι επιχειρήσεις μας ευημερούν διότι ενστικτωδώς καταλαβαίνουν ότι η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα αποτελούν κλειδιά για την μακροπρόθεσμη επιτυχία, σημειώνεται στην επιστολή και προστίθεται ότι «ως επιχειρηματίες, ασχολούμαστε με τη συνεχή διατροφή μη αναγκαίων κανονισμών της Ε.Ε., που προσθέτουν στη βάση κόστους μας, μειώνουν την παραγωγική ανάπτυξή μας και αυξάνουν τις τιμές για τους καταναλωτές».
Όπως αναφέρουν, «πιστεύουμε στο μέλλον της χώρας μας, εκτιμούμε ότι η οικονομία μας μπορεί να τα πάει καλύτερα και να δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας, χωρίς να μας κρατά πίσω η Ε.Ε., επομένως πρέπει να ψηφίσουμε υπέρ της αποχώρησης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης