Τελευταία Νέα
Διεθνή

BBC: Η Μπάγερν Μονάχου στο πλευρό των μεταναστών – Σε ένα training camp θα μαθαίνουν γερμανικά και θα έχουν δωρεάν γεύματα

BBC: Η Μπάγερν Μονάχου στο πλευρό των μεταναστών – Σε ένα training camp θα μαθαίνουν γερμανικά και θα έχουν δωρεάν γεύματα
Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Μπάγερν οι παίκτες θα μπουν στον γήπεδο κρατώντας ένα παιδί από τη Γερμανία και ένα που αναζητά άσυλο
Η Angela Merkel και ο Francois Hollande ανέλαβαν δράση έτσι ώστε «να οργανωθεί η υποδοχή των προσφύγων και η δίκαιη κατανομή τους στην Ευρώπη», αλλά και να ενδυναμωθεί το ευρωπαϊκό σύστημα ασύλου εναρμονισμένο με τις ευρωπαϊκές αξίες» και ζήτησαν από όλους να κάνουν το καθήκον τους σε αυτό το μείζον θέμα.
Λέγοντας ότι όλοι πρέπει να κάνουν το καθήκον τους η Merkel έστειλε μήνυμα στην Ουγγαρία, η κυβέρνηση της οποίας είχε δηλώσει ότι το προσφυγικό είναι «γερμανικό πρόβλημα».
Αυτή που έπιασε, όμως, το μήνυμα ήταν η Μπάγερν Μονάχου που θα αποφάσισε να συμβάλλει στην ανακούφιση των προσφύγων και των μεταναστών.
Η ένδοξη γερμανική ομάδα αποφάσισε να βοηθήσει τους πρόσφυγες μέσω ενός training camp, στο οποίο τα παιδιά και οι νέοι θα κάνουν μαθήματα γερμανικών και θα έχουν δωρεάν γεύματα.
Επίσης στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της Μπάγερν οι παίκτες θα μπουν στο γήπεδο κρατώντας στα χέρια τους ένα παιδί από τη Γερμανία και ένα που αναζητά άσυλο.
Τέλος, ο γερμανικός σύλλογος θα προσφέρει 1 εκ. ευρώ από τα έσοδα φιλικού παιχνιδιού για τα project ασύλου.
Σε κάθε περίπτωση η Μπάγερν έβαλε ένα ακόμα γκολ, αυτή τη φορά εκτός γηπέδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης