Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν επιβεβαιώνει το Βερολίνο συζήτηση για την Ελλάδα στην τριμερή συνάντηση με Fr. Hollande και J. C. Juncker

Δεν επιβεβαιώνει το Βερολίνο συζήτηση για την Ελλάδα στην τριμερή συνάντηση με Fr. Hollande και J. C. Juncker
Ένα από τα κύρια θέματα της συνάντησης αυτής είναι η γαλλογερμανική συμβολή στην ενίσχυση της διακυβέρνησης της Ευρωζώνης
Σφίγγα ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Steffen Seibert αναφορικά με το κατά πόσο θα συζητηθεί το θέμα της Ελλάδας στην συνάντηση που θα έχουν την επόμενη Δευτέρα στο Βερολίνο η Γερμανίδα καγκελάριος A. Merkel, ο Γάλλος πρόεδρος Fr. Hollande και ο πρόεδρος της Κομισιόν, J. C. Juncker.
Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας διευκρίνισε, ωστόσο, ότι στη συνάντηση της Δευτέρας συμμετέχουν και εκπρόσωποι ευρωπαϊκών πολυεθνικών εταιρειών (Europea n Roundtable of Industrialists), με θέμα την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα και την ψηφιακή αγορά, ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα διαπραγματεύεται για το πρόγραμμα με τους Θεσμούς.
Ένα από τα κύρια θέματα της συνάντησης αυτής είναι η γαλλογερμανική συμβολή στην ενίσχυση της διακυβέρνησης της Ευρωζώνης, για την οποία το Παρίσι και το Βερολίνο διατυπώνουν έναν αριθμό προτάσεων "που θα αναπτυχθούν μέσα στο πλαίσιο των υφισταμένων συνθηκών μέσα στα επόμενα χρόνια".
Αν και σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις ηγέτες θα συζητήσουν θέματα που αφορούν στο σύνολο της Ευρωζώνης, την ώρα που το Λονδίνο ζητάει συνολικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να αλλάξει, σύμφωνα με άλλες οι τρεις τους θα συζητήσουν και για το ελληνικό ζήτημα
Ωστόσο

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης