Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κριτική Rajoy σε ΣΥΡΙΖΑ – Δεν είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό προεκλογικά

Κριτική Rajoy σε ΣΥΡΙΖΑ – Δεν είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό προεκλογικά
Θέλουμε να στηρίξουμε την Ελλάδα και να πάνε καλά τα πράγματα, όμως πρέπει να τηρήσουν τα υπεσχημένα, τόνισε ο ισπανός πρωθυπουργός
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο ισπανός πρωθυπουργός, Mariano Rajoy, υπογραμμίζοντας ότι δεν είπε την αλήθεια προεκλογικά στον ελληνικό λαό, όταν έλεγε ότι δεν θα υπάρξει πρόγραμμα διάσωσης της χώρας.
Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο ισπανικό κοινοβούλιο και χωρίς να αναφερθεί προσωπικά στον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο Mariano Rajoy άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι δεν είπε την αλήθεια στην προεκλογική του εκστρατεία.
«Αυτό που δεν μπορεί να γίνει, είναι αυτό που μεταδόθηκε στους Έλληνες τους τελευταίους μήνες, ότι δεν θα υπήρχε πρόγραμμα διάσωσης», σημείωσε και πρόσθεσε ότι αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, να διαβεβαιώνει ότι θα άλλαζαν οι κανόνες του παιχνιδιού «δεν έχει λογική, θα ήταν άδικο, δεν έχει οικοδομηθεί έτσι η Ευρώπη».
Παράλληλα, σημείωσε ότι μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την ελληνική κυβέρνηση θα υπάρξει ευελιξία για την Ελλάδα στη βάση των ίδιων όρων που ίσχυαν πάντα.
«Θέλουμε να στηρίξουμε την Ελλάδα, να πάνε όλα καλά και θα είμαστε δίπλα της, όμως πρέπει να ζητήσουμε την τήρηση των υπεσχημένων», τόνισε ο ισπανός πρωθυπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης