Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ποινή φυλάκισης ενός έτους για την κόρη του προέδρου της Korean Air λόγω παραβίασης αεροπορικής νομοθεσίας

tags :
Ποινή φυλάκισης ενός έτους για την κόρη του προέδρου της Korean Air λόγω παραβίασης αεροπορικής νομοθεσίας
Η Cho Hyun-ah, έγινε γνωστή όταν έξαλλη, ανάγκασε το αεροπλάνο της Korean Air να επιστρέψει στην πύλη του αεροδρομίου στη Νέα Υόρκη, ενώ βρισκόταν ήδη σε τροχοδρόμηση!
Η κόρη του προέδρου της Korean Air, βγήκε εκτός εαυτού, όταν είδε αεροσυνοδό να σερβίρει τα καρύδια macadamia σε…σακούλα και όχι σε πιάτο!
Όπως έκρινε η Cho Hyun-ah, η κίνηση αυτή ήταν απαράδεκτη και θεώρησε αναγκαίο το αεροπλάνο ενώ ήδη τροχοδρομούνταν για την απογείωση, να επιστρέψει πίσω στην πύλη για να κατεβάσει την αεροσυνοδό-επικεφαλής της καμπίνας.
Το δικαστήριο της Σεούλ, αποφάνθηκε τη φυλάκιση ενός έτους με τις κατηγορίες της παραβίασης των αεροπορικών νόμων ασφάλειας, την παρεμπόδιση εκτέλεσης καθηκόντων του πληρώματος (καθώς άλλαξε τα σχέδια πτήσης και την ροή προγράμματος των πιλότων), καθώς και λεκτική επίθεση και προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στην αεροσυνοδό.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πατέρας της, πρόεδρος της αεροπορικής, αντιμέτωπος με την ντροπή που προκάλεσε το περιστατικό, ζήτησε δημόσια συγνώμη για την αντίδραση της κόρης του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης