Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έντονη μεταβλητότητα στις ευρωαγορές – Στο Eurogroup για την Ελλάδα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον

Έντονη μεταβλητότητα στις ευρωαγορές – Στο Eurogroup για την Ελλάδα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον
Συνεχείς εναλλαγές προσήμων στους δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων
Μεικτές τάσεις καταγράφονται στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στη συνεδρίαση της Τετάρτης, με την Ελλάδα να βρίσκεται για μια ακόμη ημέρα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς σήμερα πραγματοποιείται η κρίσιμη έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναζητηθεί μια λύση στο αδιέξοδο που φαίνεται ότι υπάρχει σχετικά με το πρόγραμμα διάσωσης της χώρας.
Από τη μια πλευρά, η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει ότι δεν δέχεται παράταση του υφιστάμενου προγράμματος, ζητώντας ένα πρόγραμμα – γέφυρα μέχρι να υπάρξει μια οριστική συμφωνία, ενώ από την άλλη πλευρά, η πλειονότητα των χωρών, με προεξάρχουσα τη Γερμανία, τονίζουν σε όλους τους τόνους ότι είναι απαραίτητο να τηρηθούν οι δεσμεύσεις.
Στα της συνεδρίασης, περί τις 10:35 π.μ., ο δείκτης DAX στη Φρανκφούρτη καταγράφει κέρδη 0,18%, στις 10.772,61 μονάδες, ενώ ο FTSE 100 στο Λονδίνο υποχωρεί κατά 0,11%, διαμορφούμενος στις 6.821,25 μονάδες.
Στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40 κινείται σε αρνητικό έδαφος και συγκεκριμένα στο -0,23% και στις 4.684,69 μονάδες.
Στις αγορές της ευρωπαϊκής περιφέρειας, ο δείκτης ΙΒΕΧ 35 στη Μαδρίτη υποχωρεί κατά 0,19%, στις 10.480,60 μονάδες και ο FTSE MIB στο Μιλάνο κινείται σε οριακά αρνητικό έδαφος και στις 20.724,13 μονάδες.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx Europe 600 καταγράφει οριακά κέρδη, διαμορφούμενος στις 372,99 μονάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης