Τελευταία Νέα
Διεθνή

W. Buffett: Προβλέπει ότι η Hillary Clinton θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, το 2016

W. Buffett: Προβλέπει ότι η Hillary Clinton θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, το 2016
Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής είναι σίγουρος ότι οι ΗΠΑ, μετά τον πρώτο Αφροαμερικανό, θα έχουν την πρώτη γυναίκα πρόεδρο
Μια «θαρραλέα» πρόβλεψη έκανε ο Waren Buffett για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016, στα πλαίσια της ημερίδας «The Most Powerful Women», και δεν ήταν άλλη από το ότι νικήτρια θα αναδειχθεί η πρώην πρώτη κυρία, Hillary Clinton.
«Η Hillary θα είναι υποψήφια», εκτίμησε ο επενδυτής, ενώ είναι και σίγουρος ότι θα καταφέρει τελικά να καθίσει στο οβάλ γραφείο.
«Η Hillary θα κερδίσει», τόνισε ο Buffett, ενώ συμπλήρωσε πως «στοιχηματίζω τα χρήματά μου σε αυτό, και δεν στοιχηματίζω εύκολα».
Δεν μπόρεσε, ωστόσο, να προβλέψει ποιος θα είναι ο πολιτικός αντίπαλος, εκ μέρους των Ρεπουμπλικάνων, της Clinton για τη θέση.
«Αντίπαλός της θα είναι όποιος κερδίσει το χρίσμα από τους Ρεπουμπλικάνους και θα υπάρξουν πολλοί που θα θελήσουν να το διεκδικήσουν», είπε συγκεκριμένα.
Να σημειωθεί ότι η ίδια η Clinton δήλωσε ότι θα αποφασίσει αν θα συμμετάσχει στις προεδρικές εκλογές μέχρι το τέλος του 2014.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης