Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εννέα πελάτες του iPhone 6 προκαλούν πανικό στις αγορές…! – Προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη της η Apple και με το λογισμικό

tags :
Εννέα πελάτες του iPhone 6 προκαλούν πανικό στις αγορές…! – Προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη της η Apple και με το λογισμικό
Ένας χρήστης του MacRumors ανέβασε φωτογραφία της συσκευής του, την οποία είχε στην τσέπη του για μερικές ώρες οδηγώντας
Σε Βατερλό για τον παγκόσμιο κολοσσό Apple τείνει να εξελιχθεί το νέο iPhone 6, το λίγες μέρες από την πρώτη παρουσίαση του έχει προκαλέσει τεράστιες αναταράξεις στις αγορές λόγω των προβλημάτων που εμφανίζει.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες έχουν αγοράσει ήδη τα νέα τηλέφωνα, ωστόσο τα παράπονα δεν λείπουν.
Τα πρώτα παράπονα ήλθαν από 9 χρήστες, οι οποίοι παραπονέθηκαν ότι το νέο iPhone λυγίζει…
Η είδηση έχει κάνει τον γύρο της υφηλίου τα τελευταία 24ωρα και το θέμα φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα σοβαρό.
Ένας χρήστης του MacRumors ανέβασε φωτογραφία της συσκευής του, την οποία είχε στην τσέπη του για μερικές ώρες οδηγώντας, ενώ ακολούθησαν παρόμοιες αναρτήσεις σε διάφορα fora ανά τον κόσμο, οι οποίες καταλήγουν στην ίδια ανησυχητική διαπίστωση: Όταν το εξαιρετικά λεπτό, αλουμινένιο σώμα του iPhone 6 Plus πιεστεί ευρισκόμενο σε μία στενή τσέπη, λυγίζει και μάλιστα μόνιμα.



Η Apple προσπάθησε να απαντήσει στις εν λόγω καταγγελίες αναφέροντας ότι «εάν κάνει κανείς κανονική χρήση, το να λυγίσει το iPhone είναι εξαιρετικά σπάνιο»,
«Το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus πληρούν ή υπερβαίνουν ακόμη όλα τα υψηλά στάνταρ για να "υπομείνουν" την καθημερινή χρήση», αναφέρει η Apple.
Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, ένα ακόμα λάθος έπληξε το κύρος της Apple:
Λίγες μόνο ώρες μετά την αποκάλυψη ότι το νέο iPhone… λυγίζει, η Apple αναγκάστηκε να αποσύρει την αναβάθμιση του λειτουργικού iOS 8.0.1, καθώς δημιουργούσε πολλά προβλήματα.
Η νέα αναβάθμιση θεωρητικά θα έλυνε τα προβλήματα του iOS 8 σχετικά με την εξάντληση της μπαταρίας και τη συνδεσιμότητα.
Ωστόσο, οι πρώτοι που κατάφεραν και εγκατέστησαν την iOS 8.0.1 διαπίστωσαν ότι δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα τόσο στο σήμα του κινητού όσο και στη σύνδεση με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Η πτώση της μετοχής

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι χτες η μετοχή της Apple έχασε το ψυχολογικό όριο των 100 δολαρίων, δεχόμενη ισχυρές πιέσεις μετά την ανάκληση του λογισμικού ios 8.
Mε την Apple να ανακαλεί το λογισμικό λόγω προβλημάτων, η μετοχή της αμερικανικής εταιρείας έχασε πάνω από 3,2%.
Ας σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες, η μετοχή της Apple κατέγραψε ένα σημαντικό ράλι, εξαιτίας των αποκαλυπτηρίων του νέου iphone 6.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης