Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναπτερώνονται οι ελπίδες για το μαλαισιανό Boeing - Εντοπίστηκαν δύο νέα ηχητικά σήματα - Αισιοδοξία για την εύρεσή του

Αναπτερώνονται οι ελπίδες για το μαλαισιανό Boeing - Εντοπίστηκαν δύο νέα ηχητικά σήματα - Αισιοδοξία για την εύρεσή του
Σε κρίσιμο σημείο οι έρευνες καθώς λήγει η διάρκεια ζωής των μπαταριών του μαύρου κουτιού
Αναζωπυρώθηκαν οι ελπίδες εντοπισμού του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών έπειτα από πάνω από ένα μήνα άκαρπων ερευνών, καθώς όπως ανακοίνωσαν σήμερα αυστραλιανοί αξιωματούχοι σήμερα, Τετάρτη, εντοπίστηκαν δύο νέα ηχητικά σήματα.
Τα ηχητικά σήματα, τα οποία θα μπορούσαν να είναι από το μαύρο κουτί του Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών, ανεβάζουν σε τέσσερα τον αριθμό των σημάτων που έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή ερευνών στον Ινδικό Ωκεανό.
«Πιστεύω ότι ερευνούμε στη σωστή περιοχή, όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε οπτικά συντρίμμια του αεροσκάφους πριν επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για το σημείο που κατέπεσε το ΜΗ370», επισήμανε ο Άνγκους Χιούστον, επικεφαλής συντονισμού των ερευνών.
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι είναι αισιόδοξος ότι το αεροσκάφος, ή ό,τι έχει απομείνει από αυτό, θα βρεθεί στο σύντομο μέλλον.
Βεβαίως, ο χρόνος για όσους μετέχουν στις έρευνες έχει να μετράει αντίστροφα, καθώς οι μπαταρίες του μαύρου κουτιού έχουν ήδη φθάσει τις 30 ημέρες που εκτιμάται ότι είναι η διάρκεια ζωής τους.
Σημειώνεται ότι, αν εντοπιστεί το μαύρο κουτί, μπορεί να δώσει πληροφορίες για το τι συνέβη στο αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών, στο επέβαιναν 227 επιβάτες και 12μελές πλήρωμα, όταν εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου, πετώντας χιλιάδες χιλιόμετρα εκτός πορείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης