Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μπαταριών μολύβδου «Energizer» ο όμιλος Σαρακάκη

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μπαταριών μολύβδου «Energizer» ο όμιλος Σαρακάκη
Συμπληρώνοντας 15 χρόνια στην Ευρωπαϊκή αγορά, οι μπαταρίες Energizer, ενσωματώνονται στην προϊοντική γκάμα των μπαταριών που προσφέρει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, με 11ετή δραστηριοποίησή του στον τομέα των μπαταριών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή των μπαταριών μολύβδου και AGM της μάρκας “Energizer”.

Συμπληρώνοντας 15 χρόνια στην Ευρωπαϊκή αγορά, οι μπαταρίες Energizer, ενσωματώνονται στην προϊοντική γκάμα των μπαταριών που προσφέρει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Οι μπαταρίες μολύβδου και AGM “Energizer”, οι οποίες κατασκευάζονται από την Clarios, το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό εργοστάσιο παραγωγής συσσωρευτών και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως, στη σειρά premium, είναι ο ιδανικός συνδυασμός ποιότητας και υψηλής απόδοσης, τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ο όμιλος.

Οπως επισημαίνει, οι μπαταρίες Energizer Premium είναι η καλύτερη επιλογή για σύγχρονα οχήματα με μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών συστημάτων. Πρόκειται για μπαταρίες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις υψηλότερες απαιτήσεις σε απόδοση καθώς και υψηλές ενεργειακές ανάγκες διαθέτοντας παράλληλα:

• Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής
• Αξιοπιστία
• Καπάκι ασφαλείας
• Τεχνολογία Stamped Grid

Οι μπαταρίες Energizer είναι διαθέσιμες για μία πλήρη γκάμα εφαρμογών στο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, καταλήγει η ανακοίνωση. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης