Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Lidl Ελλάς για 8η συνεχή χρονιά χορηγός της MOYSA

Η Lidl Ελλάς για 8η συνεχή χρονιά χορηγός της MOYSA
Ενθαρρύνει την καλλιτεχνική εξέλιξη ταλαντούχων νέων μουσικών, έχοντας προσφέρει από το 2016 πάνω από 150.000 ευρώ για τη στήριξη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η Lidl Ελλάς, ως θερμός υποστηρικτής των πολιτιστικών δρώμενων της χώρας, βρίσκεται στο πλευρό της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (MOYSA) για 8η συνεχή χρονιά.
Από το 2016 έως και φέτος, η εταιρεία έχει προσφέρει περισσότερες από 150.000€, υποστηρίζοντας τη διοργάνωση συναυλιών ή εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για τα μέλη της ορχήστρας. Συγκεκριμένα, η MOYSA διοργάνωσε ή συμμετείχε με τη χορηγία της Lidl Ελλάς σε περισσότερες από 70 εκδηλώσεις και φεστιβάλ σε διάφορους χώρους στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, αλλά και το εξωτερικό, καθώς και σε νοσοκομεία, ιδρύματα και σχολεία, με την παρουσία πάνω από 200 νέων μουσικών.
Επιπλέον, η εταιρεία στο πλαίσιο της χορηγίας της στηρίζει από το 2016 τη λειτουργία του Θερινού Σχολείου της MOYSA, το οποίο διοργανώνεται σε ετήσια βάση και έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των νέων και τη στενότερη επαφή τους με τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους ανθρώπους της μουσικής.
Η Lidl Ελλάς μέσα από αυτή τη συνεργασία αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως επενδύει έμπρακτα στον ελληνικό πολιτισμό και τους νέους καλλιτέχνες με υπευθυνότητα και συνέπεια στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης