Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Πρόγραμμα ανακαινίσεων του δικτύου καταστημάτων της υλοποιεί η JYSK

tags :
Πρόγραμμα ανακαινίσεων του δικτύου καταστημάτων της υλοποιεί η JYSK

Η εταιρεία συνεχίζει την ανάπτυξη με στόχο ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα

Πλάνο ανακαίνισης όλων των καταστημάτων της που άνοιξαν πριν το 2018 «τρέχει» η JYSK με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.
Η δανέζικη εταιρεία επίπλων και οικιακού εξοπλισμού διαθέτει ήδη 47 καταστήματα στην Ελλάδα και συνεχίζει την ανάπτυξη με στόχο ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα.

Μετά την ανακαίνιση των καταστημάτων στα Πατήσια και τη Βάρη, σειρά παίρνουν τα καταστήματα Ελληνικού και Ρέντη.
Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί το κατάστημα JYSK Ελληνικού και το κατάστημα JYSK Ρέντη θα ανοίξουν τις πόρτες του πλήρως ανανεωμένα, διαθέτοντας πλέον καλύτερο φωτισμό και δάπεδα σε ξύλινη εμφάνιση, στοιχεία που παρέχουν μια άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα αγορών.
Το νέο concept καταστημάτων δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της JYSK να απολαύσουν ένα πιο μοντέρνο κατάστημα που προσφέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση για την διακόσμηση των εσωτερικών χώρων.
Η ανακαίνιση γίνεται με βάση το νέο concept καταστημάτων της JYSK που ονομάζεται 3.0.
Με βάση αυτό το concept δίνεται μεγάλη έμφαση στο στόχο που έχει θέση η JYSK να βελτιώνει διαρκώς την αγοραστική εμπειρία των πελατών της.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, τα πρώτα δείγματα από τα ήδη ανακαινισμένα καταστήματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και δείχνουν ότι οι πελάτες της JYSK αναγνωρίζουν την αναβάθμιση αυτή με αποτέλεσμα αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης