Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Epsilon Net: Διακρίνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά στα Best Workplaces

tags :
Epsilon Net: Διακρίνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά στα Best Workplaces

Ο Όμιλος ξεχώρισε στην κατηγορία των εταιρειών που απασχολούν άνω των 250 εργαζομένων

Η Epsilon Net αναδείχθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Great Place to Work, κατακτώντας την 4η θέση.

Πρόκειται για την 8η διάκριση της Epsilon Net στα Best Workplaces, καθώς η εταιρεία αριθμεί πλέον 7 εθνικές και 1 ευρωπαϊκή διάκριση σε ισάριθμες συμμετοχές της στην έρευνα από το 2015, αποδεικνύοντας διαχρονικά τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της που βασίζεται στην εμπιστοσύνη μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.
Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος Epsilon Net, leader στην ελληνική αγορά πληροφορικής, παράγει συστήματα εμπορικολογιστικής οργάνωσης επιχειρήσεων, ERP συστήματα, εφαρμογές μισθοδοσίας, ενώ δραστηριοποιείται και στη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο και στην εκπαίδευση.
Τα προϊόντα της εταιρείας με τεχνολογίες cloud και web βρίσκονται στη καρδιά των σύγχρονων αναγκών των επιχειρήσεων και αποτελούν όχημα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.
Η διάκριση αυτή αποτελεί την κορύφωση σε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για την Epsilon Net.
H Εταιρεία διαγράφει μια πορεία σημαντικής ανάπτυξης, ολοκληρώνοντας δύο θεμελιώδεις εξαγορές, αυτές της SingularLogic, σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την Space Hellas AE και της Data Communication, ενώ πρόσφατα εισήχθη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστήριου Αθηνών.
Η εταιρεία επικεντρώνεται στην πολύπλευρη ανάπτυξη των ανθρώπων της, παρέχοντάς τους ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον που αποπνέει το αίσθημα της ασφάλειας και της δημιουργικότητας, επιτρέποντάς τους να εξελιχθούν και να αριστεύσουν.
Η υψηλή θέση στη συγκεκριμένη κατάταξη αντανακλά το υψηλό επίπεδο αποδοχής του εταιρικού οράματος και την προσπάθεια για να διαμορφωθεί μια εργασιακή κουλτούρα που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο και αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη στόχων των εργαζομένων.
Για το σκοπό αυτό, η Epsilon Net έχει εφαρμόσει μια σειρά ενεργειών και προνομίων με τις οποίες αποδεικνύει έμπρακτα στους εργαζομένους της την αναγνώριση της συμβολής τους στην επιτυχία της Εταιρείας.
Προσφέρει πολυάριθμα προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης που αναβαθμίζουν τις δεξιότητες και εμπειρίες των εργαζομένων και σημαντικές παροχές, όπως το πρόσφατα αναβαθμισμένο ομαδικό ασφαλιστήριο με νέες βελτιωμένες παροχές για όλους του εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, καθώς και υποστήριξη για τη διαχείριση του άγχους και του εργασιακού stress από ειδικά εκπαιδευμένο στέλεχος του τμήματος HR, μεταξύ άλλων.
Με αφορμή τη νέα διάκριση, η κα. Βασιλική Αναγνώστου, Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Epsilon Net, δήλωσε: «Είμαστε για άλλη μια φορά ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη βράβευση της Epsilon Net στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, και μάλιστα σε μια χρονιά-πρόκληση για όλους μας σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Στην οικογένεια της Epsilon Net το πρωταρχικό μας μέλημα ήταν, είναι και θα είναι οι άνθρωποί μας.
Παραμένουμε μια ενωμένη ομάδα, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες, με κοινά όνειρα, με κεντρικό άξονα τις αξίες και τις αρχές που διέπουν την Εταιρεία μας, προσφέροντας ένα ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, με αισιοδοξία, πάθος και χαμόγελα.
Καταφέραμε να ξεχωρίσουμε για τα προϊόντα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας και μεγαλώσαμε την οικογένειά μας, προσφέροντας σε ακόμη περισσότερους εργαζόμενους τη συμμετοχή τους στο μεγάλο μας όραμα.
Η επιτυχία μας πηγάζει από τους ίδιους τους ανθρώπους μας που αποτελούν για εμάς τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας.
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης