Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Βασιλειάδης: Μετά από 2 χρόνια η Insurance Ιnnovation φέρνει την αγορά κοντά

Βασιλειάδης: Μετά από 2 χρόνια η Insurance Ιnnovation φέρνει την αγορά κοντά
Το συνέδριο έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί 23 αξιόλογους ομιλητές
Σχετικά Άρθρα

Στo πρώτο διά ζώσης συνέδριο στον ασφαλιστικό κλάδο ανοίγει τις πύλες σήμερα στην Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace η Insuranceforum και η InsuranceInnovation στην Θεσσαλονίκη σήμερα 11 Μαρτίου 2011.
Με θέμα Η Επόμενη Ημέρα στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση to 34th Thinc στις 4 μ.μ θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες για να απαντήσουν σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική αγορά.

10 χρόνια Thessaloniki Insurance Conference

Σε δήλωση του στο ΒΝ ο Αριστείδης Βασιλειάδης, Ιδρυτής και Διευθυντής της Insurance Innovation τονίζει, έπειτα από απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας, η οποία δυστυχώς μας στέρησε την χαρά της εκ του σύνεγγυς επαφής με τους ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς, επιστρέφουμε επιτέλους, ανανεωμένοι και με μεγάλο ενθουσιασμό στις αίθουσες.Τα δύο χρόνια που προηγήθηκαν αποτέλεσαν για όλους μας μία μεγάλη δοκιμασία και σε επαγγελματικό αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο».
Παρά ταύτα προσθέτει «το Thessaloniki Insurance Conference αποτελεί πλέον θεσμό για την ιδιωτική ασφάλιση στη Β. Ελλάδα και επιστρέφει φέτος με μια υβριδική διοργάνωση – με παρουσία στην αίθουσα αλλά και με διαδικτυακή συμμετοχή».

Στόχος του συνεδρίου η αποτύπωση των τάσεων της αγοράς

Κύριος στόχος του είναι η επαφή και η διάδραση όσο το δυνατόν περισσοτέρων επαγγελματιών και στελεχών του κλάδου μας, ο ίδιος τονίζει καθώς και η αποτύπωση των τάσεων της παγκόσμιας αλλά και της εγχώριας ασφαλιστικής βιομηχανίας που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.
Φέτος, το συνέδριο, προσθέτει έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί 23 αξιόλογους ομιλητές και περισσότερες από 35 εταιρείες, γεγονός που αναδεικνύει για ακόμα μια φορά την ανάγκη όλων μας για επιστροφή στην «κανονικότητα».
Ευχή μας , συμπληρώνει, παραμένει να ξεπεράσουμε τον σκόπελο της πανδημίας και να γυρίσουμε σελίδα δυναμικά και με αισιοδοξία προς το μέλλον, ευελπιστώντας ότι το σημερινό Thessaloniki Insurance Conference θα σας δώσει τροφή για σκέψη και θα σας φέρει «επιτέλους» κοντά στους συναδέλφους πάντα με τα ενδεδειγμένα πρωτόκολλα υγείας.

Ελενα Ερμείδου
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης