Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΑΧΑ: Νούμερο 1 ασφαλιστική επωνυμία στον κόσμο για το 2014

ΑΧΑ: Νούμερο 1 ασφαλιστική επωνυμία στον κόσμο για το 2014
H Interbrand αξιολόγησε την AXA ως την καλύτερη πράσινη επωνυμία στον ασφαλιστικό κλάδο παγκοσμίως
Σημαντικές επιτυχίες του Ομίλου μέσα στο 2014, όπως η επέκταση σε νέες αγορές, η επένδυση σε εργαστήρια τεχνολογίας και νέες επιχειρήσεις (Startups), η συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και με εταιρείες ηγέτες στην τεχνολογία, καθώς και ένα σημαντικό αποτύπωμα από δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας ήταν ανάμεσα στα βασικά σημεία που τονίστηκαν από την Interbrand για την κατάταξη της ΑΧΑ στην κορυφή του ασφαλιστικού κλάδου.
Επιπλέον, η Interbrand αξιολόγησε την AXA ως την καλύτερη πράσινη επωνυμία στον ασφαλιστικό κλάδο παγκοσμίως, ιδιαίτερα υπογραμμίζοντας το ρόλο της στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής μέσω της βελτίωσης της κατανόησης των περιβαλλοντικών κινδύνων, καθώς και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της AXA.
«Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που βρισκόμαστε για 6η συνεχή χρονιά στην 1ηθέση του ασφαλιστικού κλάδου στον κόσμο και μεταξύ των 100 καλύτερων εταιρειώνσε όλους τους κλάδους.Το όνομα “AXA” αποτελεί ένα πολύ σημαντικό Κεφάλαιο το οποίο προσελκύει και διατηρεί πελάτες, συνεργάτες και ταλέντα σε όλο τον κόσμο. Το ισχυρό μας όνομα είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την επέκτασή μας σε γρήγορα αναπτυσσόμενες αγορές και αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ψηφιοποίηση των εργασιών μας», ανέφερε η κ. Véronique Weill, Διευθύντρια Λειτουργιών του Ομίλου ΑΧΑ.
«Παντού στον κόσμο, κάθε μέρα είναι για εμάς μια πρόκληση να διασφαλίσουμε πως διατηρούμε τις αξίες μας να προστατεύουμε τους πελάτες μας, να προσφέρουμε εξειδίκευση στην ασφάλιση και τη διαχείριση κεφαλαίων, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας όντας ένας ισχυρός και αξιόπιστος συνεργάτης εν μέσω κρίσεων, επιδεικνύοντας τις υψηλότερες αξίες ηθικής, δεσμευόμενοι να έχουμε θετική επίδραση στην κοινωνία μέσα από την εκπαίδευση στη διαχείριση ρίσκου και την πρόληψη».
«Τους τελευταίους 12 μήνες, συνεχίσαμε να επενδύουμε στην Επωνυμία της Εταιρείας μας και τη διαρκή παρουσία της. Βελτιώσαμε επίσης την εμπειρίατων πελατών μας στη συνεργασία τους μαζί μας με αξιοποίηση κινητών συσκευών, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες, όπως οι εφαρμογές για Smartphones. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους και όλους τους Συνεργάτες μας στον κόσμο – τους πρώτους πρεσβευτές της ΑΧΑ – για την ισχυρή τους δέσμευση να έχουν τη βέλτιστη συνεργασία με τους πελάτες μας, κάθε μέρα», προσέθεσε η κ. Weill.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης