Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Οι εβραίοι είναι θρασύδειλοι, σκότωσαν 500 στον νοσοκομείο al-Ahli – Δολοφόνοι (Ισραήλ) εναντίον τρομοκρατών (Hamas)

Οι εβραίοι είναι θρασύδειλοι, σκότωσαν 500 στον νοσοκομείο al-Ahli – Δολοφόνοι (Ισραήλ) εναντίον τρομοκρατών (Hamas)
Το τελικό σχέδιο του κράτους του Ισραήλ είναι να εξαλείψει μέσω εθνοκάθαρσης τους Παλαιστινίους και να αφανίσει τα εδάφη των παλαιστινίων καταλαμβάνοντας τα...
O Ισραηλινός στρατός κατέστρεψε το αραβικό νοσοκομείο al-Ahli σκοτώνοντας 500 ασθενείς και ιατρικό προσωπικό... γνωρίζοντας ότι είναι νοσοκομείο και μάλιστα με εκατοντάδες παιδιά να βρίσκονται εκεί τραυματισμένα από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις... 
Ήταν μια πράξη ατιμωτική, έγκλημα πολέμου για το οποίο δεν θα κατηγορηθεί προφανώς ποτέ το Ισραήλ αυτό το κράτος που επιβλήθηκε στην περιοχή της Μέσης Ανατολής προκαλώντας σχεδόν 80 χρόνια βία και πολέμους.
Οι Ισραηλίτες είναι θρασύδειλοι, αν και δεν μπορούμε να συμπεριλάβουμε όλους τους κατοίκους του Ισραήλ…
Ωστόσο ενώ είναι οι υπαίτιοι για την καταστροφή του νοσοκομείου, σκαρφίζονται διάφορα τεχνάσματα για να πουν ότι η Hamas ή άλλες οργανώσεις των Παλαιστινίων κατέστρεψαν το δικό τους νοσοκομείο και σκότωσαν δικούς τους ανθρώπους…
H Hamas είναι τρομοκρατική οργάνωση με βάση τα πρότυπα της Δύσης αλλά και οι Ισραηλίτες δεν είναι καλύτεροι, έχουν τα ίδια δολοφονικά ένστικτα, το μίσος σπέρνει μίσος και νεκρούς…
Αυτή είναι η παρακαταθήκη του κράτους του Ισραήλ.
Η θρασυδειλία αυτή θυμίζει τους Ουκρανούς που για να κερδίσουν την προσοχή της διεθνούς γνώμης κατασκεύασαν το φιάσκο της Bucha (Μπούχα) όπου δήθεν Ουκρανοί δολοφονήθηκαν από τους ρώσους ενώ ήταν δεμένοι… αλλά αποδείχθηκε στην πορεία ότι το κατασκεύασαν οι Ουκρανοί και η GUR, θυσίασαν Ουκρανούς που όλως τυχαίως συνεργάστηκαν με τους ρώσους και που όλως τυχαίως μόνο αυτοί σκοτώθηκαν…

Γιατί ο ισραηλινός στρατός κατέστρεψε το νοσοκομείο;

Ο πόλεμος στη Γάζα εισήλθε σε ένα νέο στάδιο στις 17 Οκτωβρίου μετά από ένα ισραηλινό χτύπημα σε νοσοκομείο υπό τη διαχείριση χριστιανών στη Λωρίδα καταλήγοντας σε βάναυση σφαγή.
Περισσότεροι από 500 σκοτώθηκαν στην ισραηλινή επίθεση στο Αραβικό Νοσοκομείο al-Ahli, μεταξύ των οποίων ιατρικό προσωπικό, ασθενείς και πολίτες που έβρισκαν καταφύγιο, σύμφωνα με αξιωματούχους υγείας στη Γάζα.
Εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν ή αφνοούνται.
Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) προειδοποίησαν το νοσοκομείο και πολλά άλλα στη Γάζα και ζήτησαν την εκκένωση τους τις ημέρες που προηγήθηκαν της επίθεσης.
Παρόλα αυτά, ο Ισραηλινός Στρατός αρνήθηκε την ευθύνη για το χτύπημα, ισχυριζόμενος ότι η αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλων από την Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ, τη δεύτερη μεγαλύτερη ένοπλη φατρία στη Γάζα μετά το κυβερνών Κίνημα της Hamas, ήταν η αιτία της σφαγής… αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις ευθύνονται για την σφαγή.

Ο IDF συγκεντρώνει τις δυνάμεις του γύρω από τη Γάζα προετοιμάζοντας μια χερσαία επίθεση στη Λωρίδα από την αιφνιδιαστική επίθεση της Hamas στις 7 Οκτωβρίου, η οποία στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 1.400 Ισραηλινούς και άφησε περισσότερους από 3.000 τραυματίες.
Περισσότεροι από 200 άλλοι – μεταξύ άλλων και ισραηλινοί στρατιώτες - συνελήφθησαν από Παλαιστίνιους μαχητές και εκατοντάδες άλλοι εξακολουθούν να αγνοούνται.
Το χτύπημα στο αραβικό νοσοκομείο al-Ahli έλαβε χώρα λίγες ώρες πριν ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Biden είχε προγραμματιστεί να φτάσει στην περιοχή και να πραγματοποιήσει μια σύνοδο κορυφής με τους ηγέτες των παλαιστινιακών αρχών, της Ιορδανίας και της Αιγύπτου για να συζητήσουν τον πόλεμο στη Γάζα.
Η σύνοδος κορυφής ακυρώθηκε γρήγορα μετά τη σφαγή και ο Biden κατευθύνθηκε απευθείας στο Ισραήλ, δηλώνοντας ότι οι ΗΠΑ ήταν, είναι και θα είναι πάντα με το Ισραήλ.
Μόνο ο Trump άσκησε δριμεία κριτική στον σημερινό πρωθυπουργό του Ισραήλ του οποίου η πολιτική σταδιοδρομία είναι γεμάτη σκάνδαλα...

Η σφαγή καταδικάστηκε από τα αραβικά, τα ισλαμικά κράτη και τον υπόλοιπο κόσμο.
Ωστόσο, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τα ευρωπαϊκά κράτη απέφυγαν να θεωρήσουν υπεύθυνο το Ισραήλ.
Η Hamas θεωρεί τις ΗΠΑ άμεσα υπεύθυνες.
Σε μια πρώτη αντίδραση για τη σφαγή, χιλιάδες Παλαιστίνιοι βγήκαν στους δρόμους της Δυτικής Όχθης και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ασφαλείας.
Μαζικές διαδηλώσεις αναφέρθηκαν επίσης σε όλο τον αραβικό και ισλαμικό κόσμο, με διαδηλωτές στην Ιορδανία να επιτίθενται στην ισραηλινή πρεσβεία στο Amman και άλλους στο Λίβανο να προσπαθούν να εισβάλουν στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βηρυτό.
Οι διαδηλωτές επιχείρησαν επίσης να εισβάλουν σε βάση ραντάρ των ΗΠΑ στην Τουρκία.
Οι διαδηλώσεις αναμένεται να κλιμακωθούν καθώς η Hezbollah και πολλά άλλα αραβικά και ισλαμικά κόμματα δείχνουν την οργή τους.
Παρά τις αντιδράσεις, οι IDF συνέχισαν να εξαπολύουν πλήγματα στη Γάζα.
Μέχρι στιγμής, τα ισραηλινά χτυπήματα έχουν στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 3.200 Παλαιστίνιους εκ των οποίων 1.700 είναι κυρίως παιδιά και γυναίκες και έχουν τραυματίσει περισσότερους από 11.000 παλαιστίνιοι.
Τα σχέδια για την έναρξη εισβολής στη Λωρίδα της Γάζας φαίνεται να είναι ακόμη στα σκαριά, με τους παρατηρητές να εικάζουν ότι η επίθεση θα ξεκινήσει μετά το τέλος της επίσκεψης του Biden στο Ισραήλ.
Συνολικά, ο πόλεμος στη Γάζα έχει εισέλθει σε ένα νέο στάδιο κλιμάκωσης.
Οι φλόγες του πολέμου θα μπορούσαν γρήγορα να εξαπλωθούν σε άλλα μέρη της Μέσης Ανατολής.
Ο διακηρυγμένος στόχος του Ισραήλ για την εξάλειψη της Hamas και άλλων ένοπλων φατριών στη Γάζα θα αντιμετωπίσει περισσότερα εμπόδια από ότι στο παρελθόν.
Το τελικό σχέδιο του κράτους του Ισραήλ είναι να εξαλείψει μέσω εθνοκάθαρσης τους Παλαιστινίους και να αφανίσει τα εδάφη των παλαιστινίων καταλαμβάνοντας τα...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης