Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Συνέχεια στο ράλι του Νοεμβρίου βλέπουν οι επενδυτές - Επιστρέφει η φρενίτιδα για την GameStop

Συνέχεια στο ράλι του Νοεμβρίου βλέπουν οι επενδυτές - Επιστρέφει η φρενίτιδα για την GameStop
Oι traders στοιχηματίζουν ότι η μετοχή της GameStop θα σημειώσει ράλι 50% σε ορίζοντα λίγων ημερών
Σχετικά Άρθρα

Οι έμπειροι επενδυτές, μεγάλοι και μικροί, αγοράζουν μετοχές σε μια νέα ένδειξη εμπιστοσύνης ότι το εντυπωσιακό ράλι του Νοεμβρίου στη Wall Street θα συνεχιστεί, σημειώνει το Bloomberg.
Σε έναν μήνα όπου 5 τρισεκατομμύρια δολάρια έχουν προστεθεί στις αξίες των μετοχών, οι εταιρικοί πελάτες της Goldman Sachs έχουν καταγράψει ένα άλμα στη δραστηριότητα επαναγοράς, παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει στο γραφείο επαναγοράς της Bank of America, η οποία μόλις είχε μια από τις πιο πολυάσχολες εβδομάδες εκτέλεσης εντολών, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
"Θα μπορούσαμε να δούμε τους insiders να ποντάρουν στην πτώση του πληθωρισμού, οι αυξήσεις των επιτοκίων τελείωσαν, η αποστολή ολοκληρώθηκε", δήλωσε ο Mike Bailey, διευθυντής ερευνών στην FBB Capital Partners.
"Οι insiders θέλουν να αναλάβουν περισσότερο την ιδιοκτησία αυτού του μηνύματος και είναι πρόθυμοι να βάλουν πραγματικά χρήματα για να το κάνουν.
Αυτό είναι ένα διπλό σημάδι αισιοδοξίας".

Βλέπουν ράλι 50% στην GameStop

Εν τω μεταξύ, τα δικαιώματα προαίρεσης (options) στην GameStop καταγράφουν τεράστιο όγκο, καθώς οι traders στοιχηματίζουν ότι η μετοχή θα σημειώσει ράλι 50% σε λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα.
Ένα δικαίωμα αγοράς 20 δολαρίων της 8ης Δεκεμβρίου άλλαξε χέρια 17.500 φορές μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης στη Νέα Υόρκη.
Η συντριπτική πλειονότητα των θέσεων ήταν πρόσφατα ανοιγμένες και διαπραγματεύονταν σε μικρά μπλοκ - ένα σημάδι ότι η επενδυτική διάθεση θα μπορούσε να προέρχεται από μεμονωμένους εμπόρους λιανικής.
Η συναλλαγή "φέρνει μνήμες από την τρέλα των meme, αν και σε πολύ μικρότερο μέγεθος", δήλωσε ο Daniel Kirsch στην Piper Sandler.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης