Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Euroxx: Εξαιρετικά τα μεγέθη της Mytilineos στο 9μηνο του 2022 - Στα 23,80 ευρώ η τιμή στόχος

Euroxx: Εξαιρετικά τα μεγέθη της Mytilineos στο 9μηνο του 2022 - Στα 23,80 ευρώ η τιμή στόχος
Η Mytilineos είναι καλά τοποθετημένη για να προχωρήσει τα χρηματοοικονομικά της μεγέθη στο επόμενο επίπεδο, παρά την παγκόσμια ενεργειακή κρίση
Σχετικά Άρθρα
Καλύτερα των εκτιμήσεων ήταν τα μεγέθη της Mytilineos για το εννεάμηνο, σύμφωνα με τη Euroxx, η οποία εκτιμά ότι η εταιρεία θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία και το επόμενο διάστημα.
Η Euroxx δίνει τιμή στόχο στα 23,80 ευρώ για τη μετοχή, με τη σύσταση overweight.
Άλλωστε, χαρακτηρίζει ως εξαιρετικά τα οικονομικά μεγέθη, υποστηρίζοντας, παράλληλα, ότι η εταιρεία είναι καλά τοποθετημένη για να προχωρήσει τα χρηματοοικονομικά της μεγέθη στο επόμενο επίπεδο από φέτος και μετά, παρά την παγκόσμια ενεργειακή κρίση, τις γεωπολιτικές εντάσεις και τις αυξανόμενες πληθωριστικές πιέσεις.
Η πορεία αυτή αντανακλά τα οφέλη των διαφοροποιημένων δραστηριοτήτων της Mytilineos, των ποιοτικών περιουσιακών στοιχείων, του ιδιαίτερα συνεργιστικού επιχειρηματικού μοντέλου, των νέων επενδύσεων και της διαρκώς αυξανόμενης διεθνοποίησης της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.
Επιπλέον, μετά από αυτή την εξαιρετική τριμηνιαία επίδοση, η Euroxx εκτιμά ότι και στο επόμενο διάστημα η εταιρεία θα κατορθώσει να ξεπεράσει τις εκτιμήσεις που έχουν διατυπώσει οι αναλυτές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης