Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Eurobank Equities: Στα 7 ευρώ η τιμή στόχος για την Quest

Eurobank Equities: Στα 7 ευρώ η τιμή στόχος για την Quest
Η Quest απολαμβάνει μια υγιή θέση ρευστότητας (120 εκατ. ευρώ), ακόμη και μετά το ειδικό μέρισμα που σχετίζεται με την Cardlink
Στα 7 ευρώ τοποθετεί την τιμή στόχο της Quest η Eurobank Equities, εκτιμώντας ότι με βάση το μοντέλο αποτίμησής της, η μετοχή διαπραγματεύεται με discount 10%.
Η Eurobank Equities επαναλαμβάνει ότι η τρέχουσα αποτίμηση αποτελεί μια σημαντική πρόταση ανταμοιβής κινδύνου, που υποστηρίζεται από τη σταθερή υποκείμενη προοπτική, η αξία της οποίας αναμένει ότι θα αποκρυσταλλωθεί με την πάροδο του χρόνου από τις αυξανόμενες αποδόσεις των μετόχων ή/και συγχωνεύσεις και εξαγορές.

Ισχυρό ταμείο

Βέβαια, η Eurobank Equities προχωρά σε μια ήπια επί τα χείρω αναθεώρηση για τα EBITDA της Quest στα 65,7 εκατ. ευρώ, αν και αυξημένα κατά 2,5% σε ετήσια βάση, ενώ για το 2023 αναμένουν ότι θα ενισχυθούν κατά 12%.
Επίσης, η Quest απολαμβάνει μια υγιή θέση ρευστότητας (120 εκατ. ευρώ), ακόμη και μετά το ειδικό μέρισμα που σχετίζεται με την Cardlink.
Η εταιρεία έχει επομένως αρκετό απόθεμα για τη χρηματοδότηση πιθανών συγχωνεύσεων και εξαγορών ή/και απόδοσης αξίας στους μετόχους.
Συνολικά, η Eurobank Equities αναμένει το CAGR στο 8% για τα λειτουργικά κέρδη (EBIT) τα επόμενα 3 χρόνια εξαιτίας της μεγάλης στροφής υπηρεσίες πληροφορικής, την ενίσχυση της ζήτησης για τεχνολογικά προϊόντα και της αύξησης του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης