Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Ron Paul Institute: Πως ο Ιωαννίδης και τα κρουαζιερόπλοια απέδειξαν την συστηματική εξαπάτηση covid 19 και εμβολίων

Ron Paul Institute: Πως ο Ιωαννίδης και τα κρουαζιερόπλοια απέδειξαν την συστηματική εξαπάτηση covid 19 και εμβολίων
Η πραγματικότητα στα κρουαζιερόπλοια, τον Μάρτιο του 2020 και τον Δεκέμβριο του 2021, αποκάλυψε τον ακατανόητο φόβο που καλλιέργησαν στην αρχή της πανδημίας ενώ αμφισβητεί και την διαφημιζόμενη αποτελεσματικότητα των πειραματικών εμβολίων κατά του κορωνοϊού

Τον Μάρτιο του 2020, όταν φούντωνε ο φόβος του κορωνοϊού από πολιτικούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης, ένα ξέσπασμα κορωνοϊού και αρκετοί θάνατοι στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess ήταν μεταξύ των παραδειγμάτων που χρησιμοποιήθηκαν για να υποκινήσουν τον τρόμο του κορωνοϊού στους αμερικανούς.
Ωστόσο, οι επιστήμονες που εξέτασαν την κατάσταση του Diamond Princess συνειδητοποίησαν ότι υποδηλώνει ότι ο κορωνοϊός δεν αποτελούσε ιδιαίτερα μεγάλη απειλή.

Ανάμεσα σε αυτές τις λογικές φωνές ήταν και ο John Ioannidis, καθηγητής ιατρικής στο Stanford University (Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ) και καθηγητής επιδημιολογίας και υγείας του πληθυσμού.

Εξετάζοντας τους αριθμούς μόλυνσης και θνησιμότητας από το Diamond Princess, ο Ιωαννίδης κατέληξε στο συμπέρασμα σε άρθρο του Stat News στις 17 Μαρτίου 2020 ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των κρουσμάτων κορωνοϊού στον γενικό πληθυσμό δεν θα ήταν μεγαλύτερο από το ποσοστό θνησιμότητας του 1% στο κρουαζιερόπλοιο και θα πιθανότατα στον πραγματικό κόσμο να ήταν πολύ χαμηλότερη η θνητότητα, σημειώνοντας ότι η Diamond Princess είχε «έναν σε μεγάλο βαθμό ηλικιωμένο πληθυσμό, στον οποίο το ποσοστό θανάτων από τον Covid-19 είναι πολύ υψηλότερο».

Ο Ιωαννίδης το κατάλαβε σωστά.

Αλλά αυτό δεν εμπόδισε την αμερικανική κυβέρνηση και τις κυβερνήσεις στην Ευρώπη να κλείσουν μεγάλο μέρος της αμερικανικής και ευρωπαϊκής οικονομίας και να παραβιάσουν την ελευθερία που είχαν οι πολίτες, όλα στο όνομα της αντιμετώπισης της απειλής του κορωνοϊού.

Φθάνοντας στον Δεκέμβριο του 2021 με αρχές 2022.
Βρισκόμαστε τώρα στη φάση που ένα κύμα πανικού για τον covid 19 βρίσκεται σε εξέλιξη.
Τρομοκρατώντας τους ήδη τρομοκρατημένους οι κυβερνήσεις ασκούν έντονη πίεση στους ανθρώπους να κάνουν πειραματικά εμβόλια κατά του κορωνοϊού.
Παρ΄ ότι έχει αποδειχθεί η δυσανάλογη απειλή από τον κορωνοϊό, πολιτικοί και άνθρωποι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά παρ΄ ότι υπάρχουν και αποδείξεις για το αντίθετο.
Ακριβώς όπως το ξέσπασμα του κορωνοϊού στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess βοήθησε να αποκαλυφθεί από νωρίς η ανοησία του φόβου σχετικά με τον κορωνοϊό, τώρα τα κρούσματα του κορωνοϊού σε κρουαζιερόπλοια βοηθούν στην αποκάλυψη της ανοησίας των ισχυρισμών ότι τα πειραματικά εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι αποτελεσματικά.

Τα κρουαζιερόπλοια αποδεικνύουν την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων

Τουλάχιστον έξι δρομολόγια των Royal Caribbean, Holland America, Carnival και άλλα άλλαξαν καθώς ξέσπασαν κρούσματα του κορωνοϊού.
Να σημειωθεί ότι στα κρουαζιερόπλοια μπορούν να εισέλθουν μόνο πλήρως εμβολιασμένοι ενώ τα αμερικανικά κέντρα ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων τα CDC με σύσταση τους αποθαρρύνουν τις διακοπές με κρουαζιερόπλοια μετά τα κρούσματα της μετάλλαξης Omicron.
Αν και τα κρουαζιερόπλοια που ξεκίνησαν εκ νέου τα ταξίδια ενίσχυσαν τις προφυλάξεις για τον κορωνοϊό – απαιτώντας αποδείξεις εμβολιασμού και αρνητικά tests πριν την επιβίβαση - το κύμα νέων μολύνσεων, που τροφοδοτείται από την ταχέως πολλαπλασιαζόμενη παραλλαγή Omicron, χτυπάει ξανά καίρια την ήδη πληγείσα βιομηχανία των κρουαζιερόπλοιων.

Όπως και τους πρώτους μήνες του φόβου για τον κορωνοϊό, η αποστασιοποιημένη κρίση, αποκαλύπτει τι ακριβώς συμβαίνει στα κρουαζιερόπλοια και παρέχει πλέον την δυνατότητα να δούμε το παρελθόν της παραπληροφόρησης.
Η πραγματικότητα στα κρουαζιερόπλοια, τον Μάρτιο του 2020 και τον Δεκέμβριο του 2021, αποκάλυψε τον ακατανόητο φόβο που καλλιέργησαν στην αρχή της πανδημίας ενώ αμφισβητεί και την διαφημιζόμενη αποτελεσματικότητα των πειραματικών εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης