Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Περιθώριο ανόδου 30% για την Alpha Bank και 21% για τη Eurobank βλέπει η JP Morgan Cazenove - Τι εκτιμά για ΕΤΕ, Πειραιώς

Περιθώριο ανόδου 30% για την Alpha Bank και 21% για τη Eurobank βλέπει η JP Morgan Cazenove - Τι εκτιμά για ΕΤΕ, Πειραιώς
Αν και η JP Morgan Cazenove τηρεί τη σύσταση overweight για την Εθνική, βλέπει να διορθώνει η μετοχή κατά 9%
Σχετικά Άρθρα
Σημαντικά περιθώρια ανόδου βλέπει η JP Morgan Cazenove για τις μετοχές της Alpha Bank και της Eurobank, για τις οποίες διατηρεί τη σύσταση Overweight, ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς.
Ειδικότερα, στην τελευταία ανάλυσή της για την πορεία των τραπεζών στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, της Μέσης Ανατολης και της Αφρικής (CEEMEA), η JP Morgan Cazenove βλέπει περιθώρια ανόδου 30% για την Alpha Bank και 21% για την Eurobank.
Αντιθέτως, αν και τηρεί τη σύσταση overweight για την Εθνική, βλέπει να διορθώνει η μετοχή κατά 9%, ενώ με τη σύσταση neutral (ουδετερότητα) στην Πειραιώς, η JP Morgan Cazenove βλέπει περιθώριο ανόδου έως και 40%.

Οι τιμές στόχοι

Η JP Morgan Cazenove τοποθετεί την τιμή στόχο της Alpha Bank στα 1,20 ευρώ και για τη Eurobank στα 0,80 ευρώ.
Στα 2 ευρώ τοποθετεί την τιμή στόχο της Εθνικής και στα 1,10 ευρώ για την Πειραιώς.
cazenov3-3-21.JPG

Βελτίωση των μεγεθών το 2021

Η JP Morgan Cazenove βλέπει τα μεγέθη των τραπεζών να βελτιώνονται το 2021, εξέλιξη αναμενόμενη λόγω των ειδικών συνθηκών που επικράτησαν το 2020.
Εκτιμά δε ότι τα κέρδη της Alpha Bank θα κινηθούν στα 139 εκατ. ευρώ, της Eurobank στα 295 εκατ. ευρώ, της Εθνικής στα 202 εκατ. ευρώ και της Πειραιώς στα 103 εκατ. ευρώ.

cazenov3-3-21b.JPG

Η JP Morgan Cazenove αποφεύγει να εκτιμήσει το ύψος των δεικτών μη εξυπηρετούμενων δανείων, ωστόσο εκτιμά ότι ο ρυθμός πιστώσεων θα είναι αρνητικός εκτός από εκείνον της Eurobank.
cazenov3-3-21c.JPG


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης