Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

DBRS: Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση A (high) της Morgan Stanley με σταθερό trend

DBRS: Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση A (high) της Morgan Stanley με σταθερό trend
Ο οίκος αξιολόγησης DBRS επιβεβαίωσε την αξιολόγηση A (high) της Morgan Stanley με σταθερό trend.
Ο οίκος αξιολόγησης DBRS επιβεβαίωσε την αξιολόγηση A (high) της Morgan Stanley με σταθερό trend.
Η επιβεβαίωση βαθμολογίας αντικατοπτρίζει τη δύναμη του δικτύου της Morgan Stanley, συμπεριλαμβανομένου του καλά διαφοροποιημένου παγκόσμιου συνδυασμού επιχειρήσεων που έχουν σημαντική κλίμακα και ισχυρές θέσεις στην αγορά και συμβάλλουν στην ανθεκτική δημιουργία κερδών.
Επιπλέον, οι αποτελεσματικές δυνατότητες διαχείρισης κινδύνων της MS, μαζί με τις ισχυρές πιστωτικές αρχές της, υποστηρίζουν το τρέχον επίπεδο αξιολόγησης.
Το πολύ δυνατό δίκτυο της Morgan Stanley υποστηρίζεται από την κορυφαία θέση στις επιχειρήσεις παγκόσμιων κεφαλαιαγορών και την κορυφαία πλατφόρμα Wealth Management (WM) στην αγορά. Με περιουσιακά στοιχεία πελατών 2,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ο κλάδος Wealth Management της εταιρείας είναι ο τρίτος μεγαλύτερος παγκοσμίως.
Συνολικά, οι επιχειρήσεις διαχείρισης πλούτου και επενδύσεων της MS παράγουν περίπου το ήμισυ των συνολικών καθαρών εσόδων της εταιρείας, παρέχοντας σταθερότητα και προβλεψιμότητα στα αποτελέσματα, τα οποία βλέπουμε θετικά από την άποψη των αξιολογήσεων.
Θεωρούμε την απόκτηση ETFC ως μια συναρπαστική στρατηγική προσαρμογή, με ελκυστικές προοπτικές.
Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός βελτιώνει το ήδη καταπληκτικό δίκτυο  διαχείρισης πλούτου της Morgan Stanley, επιτρέποντάς της να προσφέρει ένα πλήρες σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίων σε όλα τα κανάλια, τα οποία παρουσιάζουν σημαντικές μακροπρόθεσμες ευκαιρίες ανάπτυξης.
Επιπλέον, η εξαγορά αναμένεται να βελτιώσει το περιθώριο κέρδους προ φόρων της MS στο 30%, να προσθέσει 56 δισεκατομμύρια δολάρια χαμηλού κόστους, «κολλώδεις» καταθέσεις και να αυξήσει τον δείκτη CET1 κατά περίπου 30 μονάδες βάσης μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης