Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Harvard και University in Australia προειδοποιούν: Ο Covid 19 εξελίσσεται σε πανδημία, μόνο στις ΗΠΑ οι νεκροί 2 εκατ

tags :
Harvard και University in Australia προειδοποιούν: Ο Covid 19 εξελίσσεται σε πανδημία, μόνο στις ΗΠΑ οι νεκροί 2 εκατ
Ένας επιδημιολόγος του Harvard ο Mike Adams προειδοποιεί ότι το 40% έως 70% του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού τελικά θα νοσήσει με μηδενικά έως θανατηφόρα συμπτώματα.
Προκαλούν τρόμο οι εκτιμήσεις του Harvard και του National University in Australia που προειδοποιούν ότι ο Covid 19 είναι στην πραγματικότητα πανδημία που θα προκαλέσει εκατομμύρια νεκρούς.
Μάλιστα αναφέρουν ότι εάν δεν σταματήσουν άμεσα όλες οι μετακινήσεις στις ΗΠΑ θα μπορούσαν να πεθάνουν πάνω από 2 εκατ έως τον Ιούλιο 2020.
Ο αριθμός αύξησης των κρουσμάτων είναι δραματικός εάν δει κανείς τι συμβαίνει στην Ιταλία και στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το σημερινό ποσοστό θνησιμότητας του κορωνοιού είναι 3,4% και πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται.
Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν αν ο ιός δεν μπορεί να συγκρατηθεί με κάποιο τρόπο.
Οι ερευνητές του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας σχεδίασαν επτά διαφορετικά σενάρια για το πώς μπορεί να εξελιχθεί η πανδημία COVID-19 και στο "βέλτιστο σενάριο" ο αριθμός των νεκρών ήταν 15 εκατομμύρια ...
Νέα μοντέλα από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας εξετάζουν επτά σενάρια για το πώς ο COVID-19 μπορεί να επηρεάσει τον πλούτο του κόσμου, που κυμαίνεται από χαμηλή σοβαρότητα έως υψηλή σοβαρότητα.
Τέσσερα από τα επτά σενάρια εξετάζουν τον αντίκτυπο του COVID-19 έξω από την Κίνα, που κυμαίνεται από χαμηλής έως υψηλής σοβαρότητας.
Αλλά ακόμη και στο μοντέλο χαμηλής σοβαρότητας - ή το βέλτιστο σενάριο των επτά – οι ερευνητές του National University in Australia εκτιμούν μια παγκόσμια απώλεια ΑΕΠ ύψους 2,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, με εκτιμώμενο αριθμό θανάτων 15 εκατομμυρίων.
Μια πανδημία που σκοτώνει 15 εκατομμύρια ανθρώπους θα αλλάξει τα πάντα.
Ένας επιδημιολόγος του Harvard ο Mike Adams προειδοποιεί ότι το 40% έως 70% του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού τελικά θα νοσήσει με μηδενικά έως θανατηφόρα συμπτώματα.
Επίσης προβλέπει ότι πάνω από 2 εκατομμύρια Αμερικανοί θα μπορούσαν να πεθάνουν μέχρι τις 4 Ιουλίου αν τα εσωτερικά ταξίδια και όλες οι μετακινήσεις δεν σταματήσουν δραστικά.
Οι προβλέψεις του μοντέλου του Harvard στηρίζονται στην παραδοχή ότι οι εσωτερικές μετακινήσεις στις ΗΠΑ δεν διακόπτονται.
Σύμφωνα με το μοντέλο, θα υπάρξουν 2,16 εκατομμύρια νεκροί Αμερικανοί μέχρι τις 4 Ιουλίου εάν τα εγχώρια ταξίδια δεν σταματήσουν επιθετικά πολύ σύντομα.
Η επιβολή καραντίνας είναι ουσιαστικά ιατρικός και στρατιωτικός νόμος.
Ο πρώην διευθυντής της εφοδιαστικής αλυσίδας Tesco Bruno Monteyne δήλωσε ότι ένα μεγάλο ξέσπασμα του ιού θα είχε ως αποτέλεσμα «να προκληθεί πανικός τα ράφια στα super markets θα αδειάσουν και θα ξεσπάσουν ταραχές για τα τρόφιμα»
Τι μας λένε τα ποσοστά;
Η γρίπη έχει συνήθως ποσοστό θνησιμότητας περίπου 0,1% κάθε χρόνο και ο συγκεκριμένος ιός ο κορωνοιός έχει ποσοστό θανάτου 3,4% ...
Συνολικά, περίπου το 3,4% των αναφερόμενων περιπτώσεων COVID-19 έχουν πεθάνει", δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus σε συνέντευξη Τύπου στις 3 Μαρτίου 2020.
Το ποσοστό περιγράφει τους θανάτους από επιβεβαιωμένες περιπτώσεις.
Τον περασμένο αιώνα, η ισπανική πανδημία γρίπης σκότωσε κάπου μεταξύ 50 εκατομμυρίων και 100 εκατομμυρίων ανθρώπους και ο ιός αυτός έχει σήμερα ακόμη υψηλότερο ποσοστό θανάτου.
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/Coronavirus-COVID-19-Pandemic-Public-Domain.jpg?itok=39MYrqU-

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης