Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Spiegel OnLine: Ο Βαρουφάκης δεν αποκλείει την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή

Spiegel OnLine: Ο Βαρουφάκης δεν αποκλείει την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή
O «άνθρωπος που κλόνισε την Ευρώπη» όπως τον χαρακτηρίζει το Spiegel «έχει επιστρέψει στις πανεπιστημιακές αίθουσες διδασκαλίας 
Την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή δεν αποκλείει ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος μετά από δύο χρόνια απουσίας επέστρεψε και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Σε συνέντευξή του στο γερμανικό Spiegel on Line, ο «άνθρωπος που κλόνισε την Ευρώπη» όπως τον χαρακτηρίζει το Spiegel «επιστρέφει στις αίθουσες διδασκαλίας μαχητικός όπως πάντα».
Το δημοσίευμα παρακολουθεί τον πρώην τσάρο της Οικονομίας κατά τη διδασκαλία του περιγράφοντας τη στιγμή που μπαίνει σε μια κατάμεστη αίθουσα.
«Στις 17.15 Ο Γιάννης Βαρουφάκης ανοίγει την πόρτα στο μικρό αμφιθέατρο του πανεπιστημίου της Αθήνας που είναι κατάμεστο από φοιτητές που βλέπουν τον πρώην υπουργό Οικονομικών με την ίδια αντισυμβατική εμφάνιση που είχε και το 2015. Τότε που σνόμπαρε τον Jeroen Dijsselbloem μπροστά σε εκατομμύρια μάτια παγκοσμίως.
«Φορά ένα μαύρο σακάκι μοτοσικλέτας, γκρι παντελόνι και ένα πουκάμισο.
Βάζει στην έδρα το κράνος του και ξεκινά τη διδασκαλία του» αναφέρει το Spiegel περιγράφοντας με κολακευτικά σχόλια τον «αριστερό επαναστάτη» που έβλεπε θετικά την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης