Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Saxo Bank: Τρεις λόγοι για τους οποίους η μετοχή του Facebook είναι η πιο φθηνή, με προοπτικές ανάπτυξης στη Wall

Saxo Bank: Τρεις λόγοι για τους οποίους η μετοχή του Facebook είναι η πιο φθηνή, με προοπτικές ανάπτυξης στη Wall
H εταιρεία διευρύνει τα λειτουργικά της περιθώρια κάθε τρίμηνο
Υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους η μετοχή της Facebook αποτελεί την πιο φθηνή μετοχή με προοπτικές ανάπτυξης στην αγορά μετοχών των ΗΠΑ, σημειώνει σε ανάλυσή της η Saxo Bank.
Όπως αναφέρει ο Peter Garnry, Επικεφαλής Στρατηγικής Μετοχών της Saxo Bank, τα έσοδα της εταιρείας αναπτύσσονται με ρυθμό 50% σε ετήσια βάση, χάρη στην ισχυρή ζήτηση για διαφημίσεις μέσω φορητών συσκευών.
Δεύτερον, η εταιρεία διευρύνει τα λειτουργικά της περιθώρια κάθε τρίμηνο.
Η ανάγκη της για κεφαλαιουχικές δαπάνες είναι πολύ χαμηλή, ενώ η απόδοση του επενδυμένου κεφαλαίου αυξάνεται με υγιείς ρυθμούς.
Αυτό συνήθως σχετίζεται με την άνοδο των τιμών των μετοχών.
Τρίτον, οι νέες υπηρεσίες video & Instagram feed ευνοούν έντονα αυτή την υψηλή ανάπτυξη, η οποία αυξάνεται με ταχύς ρυθμούς αυτή τη στιγμή. Παράλληλα, οι εφαρμογές αποστολής μηνυμάτων Messenger και WhatsApp εξακολουθούν να έχουν τεράστιες δυνατότητες εσόδων.
Αναμένουμε ότι η Facebook πολύ σύντομα θα εγκαινιάσει διαφημιστικές πλατφόρμες και για δύο αυτά προϊόντα.
Αν συνδυάσουμε όλα αυτά τα στοιχεία, η εικόνα που σχηματίζεται είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, ενώ η απόδοση των ελεύθερων ταμειακών ροών αγγίζει σχεδόν το 3%.
Στο συγκεκριμένο περιβάλλον και με τη μετοχή να αναπτύσσεται με ρυθμό 50%, η πορεία της εταιρείας προβλέπεται λαμπρή και η μετοχή είναι στην πραγματικότητα φθηνή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης