Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Danske Bank: Αβέβαιο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία - Υψηλό volatility για τη στερλίνα

tags :
Danske Bank: Αβέβαιο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία - Υψηλό volatility για τη στερλίνα
Tο ποσοστό των αναποφάσιστων παραμένει υψηλό, την ώρα που εντείνεται η καμπάνια και από τις δύο πλευρές, υπέρ και κατά του Brexit
Την αβεβαιότητα που επικρατεί για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου που θα κρίνει το μέλλον της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υπογραμμίζουν οι αναλυτές της Danske Bank.
Όπως σημειώνεται το ποσοστό των αναποφάσιστων παραμένει υψηλό, την ώρα που εντείνεται η καμπάνια και από τις δύο πλευρές, υπέρ και κατά του Brexit.
Οι αναλυτές της Danske Bank σχεδιάζουν να παρακολουθήσουν στενά την πορεία των δημοσκοπήσεων το επόμενο διάστημα, προκειμένου να καταγράψουν τις όποιες νέες τάσεις.
Όπως σημειώνουν, τις τελευταίες ημέρες τα τηλεοπτικά κανάλια μεταδίδουν πολλά προγράμαμτα για το δημοψήφισμα, στα οποία φιλοξενούνται κορυφαίοι πολιτικοί της Βρετανίας, οι οποίοι είναι σε θέση να επηρεάσουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους.
Σύμφωνα με την Betfair, οι πιθανότητες Brexit ανέρχονται στο 27,4%.
Όσον αφορά τη στερλίνα, η μεταβλητότητα αναμένεται να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, με το βρετανικό νόμισμα να αποδυναμώνεται εν όψει του δημοψηφίσματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης