Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Ελληνοαμερικανική: Μαζεύει δυνάμεις το Χ.Α. για την αναμέτρηση με την ισχυρή και κομβική αντίσταση των 630-640 μονάδων

tags :
Ελληνοαμερικανική: Μαζεύει δυνάμεις το Χ.Α. για την αναμέτρηση με την ισχυρή και κομβική αντίσταση των 630-640 μονάδων
Η συμπεριφορά του ΓΔ στα παρόντα επίπεδα έχει ιδιαίτερη σημασία και οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές
Η ανοδική διάσπαση των 580 μονάδων και η μετέπειτα επιβεβαίωσή τους ως επίπεδο στήριξης οδήγησε τον ΓΔ στην πολύ ισχυρή και κομβική αντίσταση των 630-640 μονάδων.
Σε αυτές τις τιμές κινείται ο ΚΜΟ-220 και βρίσκεται και το υψηλό του Ιανουαρίου.
Να επισημάνουμε ότι, ο ΓΔ διασπάστηκε πτωτικά τον Αύγουστο του 2014 στις 1200 μονάδες περίπου και έκτοτε ο ΓΔ κινήθηκε μόνιμα πτωτικά, τονίζει η Ελληνοαμερικανική ΑΧΕΠΕΥ.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι, η συμπεριφορά του ΓΔ στα παρόντα επίπεδα έχει ιδιαίτερη σημασία και οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές.



Μετά από το πολύ ισχυρό ράλι που πραγματοποίησε ο FTSE Mid Cap από τον Μάρτιο και τις 515 μονάδες, βρίσκεται και αυτός αντιμέτωπος με τον ΚΜΟ-220 στις 750 μονάδες.
Όπως και για τον ΓΔ, σε αυτά τα επίπεδα δοκιμάζεται η κύρια πτωτική τάση.
Πιθανή ανοδική διάσπαση των 750 μονάδων και διακράτησή τους θα σηματοδοτήσει την αντιστροφή της πτωτικής τάσης.
Αναμένουμε πάντως ιδιαίτερη δυσκολία της ανοδικής διάσπασης.




Ο HEL-10 αποδίδει πάνω από 6% από την αρχή του έτους.
Και οι υπόλοιποι δείκτες έχουν περιορίσει τις απώλειές τους χωρίς όμως να έχουν περάσει σε θετική απόδοση ακόμα.
Από τις επιμέρους μετοχές ξεχωρίζουν οι ΜΠΕΛΑ, ΤΕΝΕΡΓΑ, ΦΦΓΚΡΠ, και ΟΤΟΕΛ

Η πορεία των ελληνικών επιχειρηματικών ομολόγων



Η πορεία των ελληνικών μετοχών



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης