Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Lloyds: Πλούσια εβδομάδα για τις διεθνείς αγορές - Κεντρικές τράπεζες και macro διαμορφώνουν το κλίμα

tags :
Lloyds: Πλούσια εβδομάδα για τις διεθνείς αγορές - Κεντρικές τράπεζες και macro διαμορφώνουν το κλίμα
Με ενδιαφέρον αναμένεται και η σημερινή ομιλία του αντιπροέδρου της Fed, Fischer, με τους αναλυτές να ελπίζουν σε κάποιο στοιχείο αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις της Fed
Πλούσια είναι η ατζέντα της εβδομάδας σε επίπεδο μακροοικονομικών στοιχείων, σημειώνει σε ανάλυσή της η τράπεζα Lloyds, τονίζοντας ότι το κλίμα παραμένει ο βασικός παράγοντας για τις διεθνείς αγορές.
Όσον αφορά τις κεντρικές τράπεζες, αυτή την εβδομάδα αναμένονται οι αποφάσεις των κεντρικών τραπεζών Αυστραλίας και Αγγλίας, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα διατηρήσουν αμετάβλητα τα επιτόκια.
Η εβδομάδα ξεκίνησε με τα στοιχεία του δείκτη PMI για τη μεταποιητική δραστηριότητα στην Κίνα, η οποία σημείωσε επιβράδυνση και τον Δεκέμβριο του 2015, οδηγώντας σε πτώση το χρηματιστήριο της Σαγκάης.
Η εβδομάδα θα κλείσει με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων στις ΗΠΑ για την αγορά εργασίας, τα οποία αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω της σημασίας που αποδίδει η Federal Reserve στην πορεία του πληθωρισμού, σημειώνουν οι αναλυτές της Lloyds.
Με ενδιαφέρον αναμένεται και η σημερινή ομιλία του αντιπροέδρου της Fed, Fischer, με τους αναλυτές να ελπίζουν σε κάποιο στοιχείο αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις της Fed.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης