Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Associated Press: Nτροπιαστική εκκίνηση για τον Τσίπρα η αποπομπή του Δημ. Καμμένου με το καλημέρα

Associated Press: Nτροπιαστική εκκίνηση για τον Τσίπρα η αποπομπή του Δημ. Καμμένου με το καλημέρα
Η παραίτηση του Δημ. Καμμένου αποτελεί ντροπιαστική εκκίνηση για τη νέα κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα, λίγα μόλις 24ωρα μετά τον απρόσμενο εκλογικό του θρίαμβο στις εκλογές
Ντροπιαστική εκκίνηση χαρακτηρίζει το Associated Press για τον Αλέξη Τσίπρα την παραίτηση από την κυβέρνηση, ήδη από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, του Δημήτρη Καμμένου, μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα ομοφοβικά και αντισημιτικά του σχόλια, μέσω Twitter.
Όπως επισημαίνει σε νέο δημοσίευμά του το πρακτορείο, παρακολουθώντας στενά τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, το νέο υπουργικό συμβούλιο της χώρας βρέθηκε αντιμέτωπο με παραίτηση, ήδη από την πρώτη μέρα της σύστασής του.
"Η παραίτηση του Δημ. Καμμένου αποτελεί μια ντροπιαστική εκκίνηση για τη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, λίγα μόλις 24ωρα μετά τον απρόσμενο εκλογικό του θρίαμβο στις εκλογές της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου", τονίζει το πρακτορείο.
Όπως, όμως, επισημαίνει στη συνέχεια, παρά τη θριαμβευτική του νίκη, τώρα ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πολύ σοβαρή πρόκληση: Την εφαρμογή των σκληρών όρων του τρίτου μνημονίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης