Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Guardian: Το debate Τσίπρα – Μεϊμαράκη θα κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου

tags :
Guardian: Το debate Τσίπρα – Μεϊμαράκη θα κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου
Η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από επτά μήνες διακυβέρνησης, μπορεί να έχει άδοξο τέλος, αν ο Τσίπρας δεν είναι καλός στο αποψινό debate, σύμφωνα με τον Guardian
Να ανέβουν οι τόνοι της προεκλογικής αντιπαράθεσης αυτή την εβδομάδα αναμένει ο Guardian, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, με το σημερινό debate Τσίπρα – Μεϊμαράκη να βρίσκεται στο επίκεντρο.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα η αποψινή τηλεμαχία του πρώην πρωθυπουργού με τον αρχηγό της ΝΔ, θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα των εκλογών.
Η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από επτά μήνες διακυβέρνησης, μπορεί να έχει άδοξο τέλος, αν ο Τσίπρας δεν είναι καλός στο αποψινό debate, σύμφωνα με τον Guardian.
To δημοσίευμα αναφέρεται και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, οι οποίες επιμένουν για ντέρμπι ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.
Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει υποστεί πλήγμα από την υπογραφή του μνημονίου, εξακολουθεί να εμφανίζεται ως ο καταλληλότερος πρωθυπουργός.
«Το αποτέλεσμα μπορεί να κριθεί τελικά από την έκβαση του debate», σημειώνει ο Αριστείδης Χατζής, πολιτικός αναλυτής και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.
Όπως εξηγεί, ένα μεγάλο μέρος του 10% των αναποφάσιστων είναι γυναίκες, οι οποίες προέρχονται από το «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ και συμπαθούν τον Τσίπρα.
Όπως σημειώνει ο Guardian, ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος αποτελεί την έκπληξη των εκλογών, επιμένει στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας, όποιος και αν είναι ο νικητής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης