Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Handelsblatt: Οι Χριστιανοδημοκράτες του CDU κυνηγούν τον κατάσκοπο που συναντήθηκε με τον Βαρουφάκη

Handelsblatt: Οι Χριστιανοδημοκράτες του CDU κυνηγούν τον κατάσκοπο που συναντήθηκε με τον Βαρουφάκη
Η αναζήτηση του βουλευτή του CDU ξεκίνησε μετά τη δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στον New Yorker
Την πιθανή συνάντηση βουλευτή του γερμανικού χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Merkel με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη αναζητά η ηγεσία του κόμματος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt «οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) «κυνηγούν τον κατάσκοπο», αναφερόμενο στην αναζήτηση του μυστηριώδους πρόσωπου που συναντήθηκε με τον πρώην έλληνα υπουργό όσο εκείνος ήταν ακόμη τσάρος της ελληνικής οικονομίας .
Η αναζήτηση του βουλευτή του CDU ξεκίνησε μετά τη δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στον «New Yorker», ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γερμανός πολιτικός τον επισκέφθηκε την παραμονή του δημοψηφίσματος προκειμένου να του πέι πως «δεν πιστεύω σε αυτά που σας κάνουν».
Ο εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας CDU/CSU δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα κανένας βουλευτής δεν είχε δηλώσει επίσκεψη στην Ελλάδα, άρα δεν μπορεί να λάβει και αποζημίωση για τα έξοδά του.
Στο μεταξύ και η γερμανική εφημερίδα «Die Welt», αναφερόμενη στο ίδιο θέμα, καλεί τον εν λόγω βουλευτή να δηλώσει μόνος του την επικοινωνία με τον κ. Βαρουφάκη, διότι, όπως εκτιμά, θα το αποκαλύψει ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης