Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

BBH: Η μεγάλη αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - Δεν ανέλαβε καμία δράση απέναντι στους ολιγάρχες

BBH: Η μεγάλη αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - Δεν ανέλαβε καμία δράση απέναντι στους ολιγάρχες
Η Ελλάδα είναι μια χώρα αφερέγγυα και για τον λόγο αυτόν, υποχρεούται να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις που άλλες χώρες έχουν την επιλογή να μην υλοποιήσουν
Την ανάγκη να καλλιεργηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα ανοίξουν τον δρόμο για την επιστροφή της Ελλάδας σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης προτάσσουν, μέσω νέας έκθεσής τους, οι αναλυτές της Brown Brothers Harriman.
Η Ελλάδα χρειάζεται τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν την επιστροφή της σε βιώσιμη ανάπτυξη, σχολιάζουν χαρακτηριστικά, αποτιμώντας όλες τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν στο ελληνικό ζήτημα.
Όπως σημειώνουν, η Ελλάδα είναι μια χώρα αφερέγγυα και για τον λόγο αυτόν, υποχρεούται να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις που άλλες χώρες έχουν την επιλογή να μην υλοποιήσουν.
Ενδεικτικό παράδειγμα το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.
Σύμφωνα με τη Brown Brothers Harriman, η μεγάλη αποτυχία της ελληνικής κυβέρνησης είναι η εξής: Να αναλάβει δράση ενάντια στους ολιγάρχες, ακόμη κι αν ήταν στις κύριες προτεραιότητές της.
Πρόκειται για κάτι το οποίο δεν απαίτησαν οι Γερμανοί από την Ελλάδα, αλλά η ίδια η Αθήνα δεσμεύθηκε πως θα αναλάβει δράση.
Και τελικά δεν ανέλαβε ποτέ...

Πρώτη ενημέρωση: 08:12, Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης