Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Deutsche Bank: Ανοίγει ο δρόμος για τις διαπραγματεύσεις του τρίτου προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας

Deutsche Bank: Ανοίγει ο δρόμος για τις διαπραγματεύσεις του τρίτου προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας
Η χθεσινή απόφαση της ΕΚΤ να αυξήσει κατά 900 εκατ. ευρώ το όριο του ELA, διατηρεί τις πιέσεις στους πιστωτές της Ελλάδας
Στην έγκριση και του δεύτερου πακέτου των προαπαιτούμενων μέτρων από το ελληνικό κοινοβούλιο αναφέρεται η Deutsche Bank, η οποία σημειώνει ότι ανοίγει πλέον ο δρόμος για την έναρξη των διαπραγματεύσεων επί του τρίτου προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η έγκριση του δεύτερου πακέτου μέτρων αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης, ενώ γίνεται αναφορά και στις δηλώσεις του έλληνα πρωθυπουργού, ότι «οι συντηρητικές δυνάμεις μέσα στην Ευρώπη ακόμη επιμένουν στα σχέδιά τους να διώξουν την Ελλάδα από το ευρώ», επαναλαμβάνοντας παράλληλα ότι θα εφαρμόσει ένα πρόγραμμα στο οποίο δεν πιστεύει.
Η Deutsch Bank σημειώνει ότι το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας, έρχεται μετά και την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να αυξήσει το όριο του ELA κατά 900 εκατ. ευρώ, διατηρώντας τις ασφυκτικές πιέσεις στους πιστωτές της Ελλάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης