Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bild: Σκάνδαλο η υπουργοποίηση του λαϊκιστή Χαικάλη στην κυβέρνηση Τσίπρα

Bild: Σκάνδαλο η υπουργοποίηση του λαϊκιστή Χαικάλη στην κυβέρνηση Τσίπρα
O Πάυλος Χαικάλης σε συνέντευξή του σε γερμανικό έντυπο είχε συγκρίνει την Merkel με τον Hittler
Σκάνδαλο αποκαλεί η γερμανική εφημερίδα Bild, την υπουργοποίησα του Παύλου Χαικάλη των ΑΝ. Ελ στο υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Η γνωστή για τις λαϊκίστικες απόψεις της και τα κίτρινα θέματα της εφημερίδα σχολιάζει απαξιωτικά την υπουργοποίηση ενός» δεξιού λαϊκιστή» όπως αποκαλεί τον γνωστό ηθοποιό.
Σε άρθρο της με τίτλο «Ο επόμενος υπουργός-σκάνδαλο στην κυβέρνηση Τσίπρα», η γερμανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Πάυλος Χαικάλης συγκρίνει την Merkel με τον Hittler».
Η εφημερίδα αναφέρεται σε συνέντευξή του στην Tagesspiegel όπου είχε συγκρίνει τη στάση της γερμανίδας καγκελαρίου με εκείνη του Hitler.
«Αυτός ο άνθρωπος κάθεται τώρα στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου για να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις με τις οποίες συμφωνεί η Γερμανίδα Καγκελάριος με τον Ελληνα πρωθυπουργό» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο.
Η γερμανική εφημερίδα συμπληρώνει το δημοσίευμα της αναφερόμενη στην ιδιότητα του Πάυλου Χαικαλή ως ηθοποιού λέγοντας ότι εγκατέλειψε το σανίσι για την πολιτική το 2012 με το σύνθημα «η Ελλάδα στους Έλληνες».
«Ο Α. Τσίπρας προφανώς είχε μεγάλη δυσκολία να βρει νέο υπουργό και η επιλογή Χαϊκάλη αποτελεί ακόμη ένα σημάδι πως δεν θα εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις» προβλέπει το δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης