Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Washington Post: Οι διχασμένοι Ευρωπάιοι αναζητούν ακόμη τρόπο να σωθεί η Ελλάδα

Washington Post: Οι διχασμένοι Ευρωπάιοι αναζητούν ακόμη τρόπο να σωθεί η Ελλάδα
Aπό τη σημερινή συνάντηση θα κριθεί το μέλλον του ευρώ, της πιο φιλόδοξης προσπάθειας νομισματικής ένωσης παγκοσμίως
Οι διχασμένοι ευρωπαίοι προσπαθούν  να δώσουν μια τελευταία ελπίδα στην Ελλάδα ώστε να γλιτώσει την κατάρρευση σε μια νέα προσπάθεια συνομιλιών στο οποίο θα αποφασίσουν για το εάν θα δώσουν ένα τρίτο πακέτο βοήθειας  στην Ελλάδα αναφέρει η Washington post.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από τη σημερινή συνάντηση θα κριθεί το μέλλον του ευρώ, της πιο φιλόδοξης προσπάθειας νομισματικής ένωσης παγκοσμίως.  Και σχολιάζει πως, "η συνάντηση των υπουργών οικονομικών των 19 κρατών-μελών της ευρωζώνης δεν κατάφεραν χθες, παρά τη μαραθώνια συνάντηση τους να καταλήξουν σε απόφαση με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Donald Tusk να δηλώνει σήμερα, ότι η συνάντηση δεν θα διακοπή εάν δεν υπάρξει συμφωνία.
 Η εφημερίδα τονίζει την αναγκαιότητα να βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα της Ελλάδας καθώς οι συνθήκες στη χώρα χειροτερεύει με τις τράπεζες να παραμένουν για πολλές ημέρες κλειστές,
Από την πλευρά του ο έλληνας πρωθυπουργός Α. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τις απαραίτητες υποχωρήσεις για να προχωρήσει η συμφωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης