Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Independent: Οι ευρωπαίοι ΥΠΟΙΚ προειδοποιούν οτι η συμφωνία για την Ελλάδα είναι ακόμη μακριά

Independent: Οι ευρωπαίοι ΥΠΟΙΚ προειδοποιούν οτι η συμφωνία για την Ελλάδα είναι ακόμη μακριά
Η Ελλάδα προσπαθεί να πείσει τους ευρωπαίους ότι θα εφαρμόσει τα σκληρά μέτρα την ώρα που ο Α. Τσίπρας έχει χαρακτηρίσει "ναρκοπέδιο" της διαπραγματεύσεις
Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης έχουν προειδοποιήσει την ελληνική κυβέρνηση ότι "είναι πολύ μακριά από την υπογραφή ενός νέου προγράμματος σταθερότητας παρότι ο έλληνας υπουργός Οικονομικών έφτασε στις Βρυξέλλες έχοντας την συγκατάθεση της ελληνικής Βουλής να προχωρήσει σε συμφωνία.
Αυτό υπογραμμίζει ο Independent αναφερόμενος στην κρίσιμη συνάντηση του Eurogroup στη διάρκεια της οποία η Ελλάδα προσπαθεί να πείσει τους ευρωπαίους ότι θα εφαρμόσει τα σκληρά μέτρα την ώρα που ο Α. Τσίπρας έχει χαρακτηρίσει "ναρκοπέδιο" της διαπραγματεύσεις.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος  του Eurogroup, Jeroen Dijsselbloem υποστηρίζει σε κάθε ύφος ότι "απέχουμε ακόμη πολύ από τη συμφωνία η οποία είναι πολύπλοκη καθώς υπάρχει το ζήτημα της εμπιστοσύνης".
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ολλανδός υπουργός έχει τονίσει ότι "η Ελλάδα πρέπει να ακούσει τους Θεσμούς , την μισητή τρόικα, και να αναρωτηθεί εάν μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη και να εφαρμόσει όσα υπόσχεται".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης