Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

New York Times: Εξαγριωμένοι, κουρασμένοι και φοβισμένοι πάνε στις κάλπες οι Έλληνες

New York Times: Εξαγριωμένοι, κουρασμένοι και φοβισμένοι πάνε στις κάλπες οι Έλληνες
Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι οι έλληνες έχουν βομβαρδιστεί από τηλεοπτικά μηνύματα που προειδοποιούν για ελλείψεις πετρελαίου και τροφίμων
«Εξαγριωμένοι, κουρασμένοι και φοβισμένοι πάνε στις κάλπες οι έλληνες για να αποφασίσουν με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ την επόμενη μέρα για την Ελλάδα και τη θέση της χώρας στην Ευρώπη» τονίζουν οι New York Times.
Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι οι έλληνες έχουν βομβαρδιστεί την τελευταία εβδομάδα από τηλεοπτικά μηνύματα που προειδοποιούν ότι τα αποθέματα πετρελαίου και τροφίμων εξαντλούνται σύντομα και ένα δεν στηρίξουν το ΝΑΙ θα ξεμείνουν και από φάρμακα.
Όπως υπογραμμίζει η εφημερίδα, από την άλλη πλευρά ο έλληνας πρωθυπουργός που στηρίζει το ΟΧΙ, προσπάθησε να πείσει τους έλληνες ότι η αρνητική ψήφος είναι «ψήφος για τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια» την ώρα που οι ευρωπαίοι ξεκαθαρίζουν με κάθε τρόπο ότι το «ΟΧΙ σημαίνει έξοδος της χώρας από την Ευρώπη».
Το δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι οι τράπεζες είναι κλειστές εδώ και μία περίπου εβδομάδα και ότι οι έλληνες μπορούν να κάνουν ανάληψη μόλις 60 ευρώ ημερησίως ενώ φιλοξενούν απόψεις ευρωπαίων αξιωματούχων που προτρέπουν του ψηφοφόρους να ψηφίσουν ΝΑΙ.

www.bankingmnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης