Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Blueprint Capital: Δύσκολες ώρες για τους Έλληνες συνταξιούχους – Ανησυχία για τις εξελίξεις

Blueprint Capital: Δύσκολες ώρες για τους Έλληνες συνταξιούχους – Ανησυχία για τις εξελίξεις
«Οι συνταξιούχοι στην Ελλάδα περνούν δύσκολες ώρες», αναφέρουν οι αναλυτές, σχολιάζοντας το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την καταβολή των συντάξεων του Μαΐου
Στις εξελίξεις που αφορούν την Ελλάδα αναφέρονται οι αναλυτές της Blueprint Capital οι οποίοι τονίζουν ότι παραμένει η ανησυχία για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους πιστωτές.
«Οι συνταξιούχοι στην Ελλάδα περνούν δύσκολες ώρες», αναφέρουν οι αναλυτές, σχολιάζοντας το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την καταβολή των συντάξεων του Μαΐου.
«Η ελληνική κυβέρνηση ντροπιάστηκε καθώς καθυστέρησε για λίγες ώρες την καταβολή των συντάξεων, επιρρίπτοντας την ευθύνη σε τεχνικά προβλήματα.
Οι ηλικιωμένοι Αθηναίοι ανήσυχοι σχημάτισαν ουρές έξω από τα υποκαταστήματα των Εθνικής Τράπεζας, αναμένοντας τις εξελίξεις», σημειώνουν οι αναλυτές της Blueprint Capital.
Σημειώνεται ότι η επίσημη εκδοχή για την καθυστέρηση της καταβολής των συντάξεων κάνει λόγο για τεχνικό πρόβλημα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα συγκεντρώθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης