Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

CNBC: «Λεκτικός πόλεμος» Ελλάδας - ευρωζώνης - Τελειώνει η υπομονή των εταίρων

tags :
CNBC: «Λεκτικός πόλεμος» Ελλάδας - ευρωζώνης - Τελειώνει η υπομονή των εταίρων
Οι τεχνικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την αποκαλούμενη τρόικα (ΕΚΤ, Κομισιόν και ΔΝΤ) θα αρχίσουν την Τετάρτη
Όλο και πιο ανυπόμονη γίνεται η Ευρώπη με την Ελλάδα, καλώντας την να μην σπαταλά τον χρόνο και να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις, καθώς εντείνεται ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναφέρει σε δημοσίευμά του το CNBC, στον απόηχο του Eurogroup.
To CNBC αναφέρεται στις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, Jeroen Dijsselbloem, ο οποίος δήλωσε ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Οι τεχνικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την αποκαλούμενη τρόικα (ΕΚΤ, Κομισιόν και ΔΝΤ) θα αρχίσουν την Τετάρτη.
Η τοποθεσία των διαπραγματεύσεων έχει συζητηθεί έντονα, γεγονός που καταδεικνύει την ενόχληση της Ελλάδας για την παρουσία των τροϊκανών στην Αθήνα.
Την ώρα που αυξάνεται η ανυπομονησία μεταξύ Ελλάδας και εταίρων, αυξάνεται και η ανησυχία για τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας.
Η Ελλάδα χρειάζεται απελπισμένα την τελευταία δόση του προγράμματος διάσωσης, ωστόσο ο Dijsselbloem ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.
Ο Naeem Aslam, αναλυτής της Ava Trade, εκτιμά ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να λάβει σύντομα χρήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης