Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

WSJ: Στον ΣΥΡΙΖΑ εναποθέτουν τις ελπίδες τους πολλοί Έλληνες

WSJ: Στον ΣΥΡΙΖΑ εναποθέτουν τις ελπίδες τους πολλοί Έλληνες
Οι πολίτες δεν εντυπωσιάζονται από τα στοιχεία που δείχνουν έξοδο της Ελλάδας από την κρίση
Στον ΣΥΡΙΖΑ στρέφουν τις ελπίδες του πολλοί Έλληνες με το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών να είναι ανοικτό, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal.
Επικαλούμενο δηλώσεις πολιτών, η WSJ, τονίζει ότι δεν εντυπωσιάζονται από τα στοιχεία για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον ΣΥΡΙΖΑ για λύτρωση.
«Η κατάσταση δεν μπορεί να γίνει χειρότερη» υποστηρίζει 78χρονη συνταξιούχος νοσοκόμα, Σπυριδούλα Καντερέ.
Όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία, πολλά υπερχρεωμένα νοικοκυριά δεν μπαίνουν σε κάποια από τις ρυθμίσεις που προσφέρει η κυβέρνηση, ελπίζοντας ότι μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κάτι καλύτερο να τους προτείνει.
Τραπεζικοί κύκλοι έχουν αρχίσει να αφήνουν υπόνοιες ότι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια αρχίζουν να αυξάνονται τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας σημειώσει σταθερή υποχώρηση τους προηγούμενους μήνες, καθώς πολλοί επιλέγουν να σταματήσουν τις πληρωμές τώρα, ελπίζοντας σε έναν καλύτερο διακανονισμό με την επόμενη κυβέρνηση.
Όσον αφορά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Πάρης Παντελάκης, αναλυτής της Pantelakis Securities αναφέρει ότι η πιθανότητα να βρεθούν οι 180 βουλευτές είναι μικρή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης